🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قبلا تو ی فروشگاه دیگه دستیار بود رفت اونجا پرسنل حقوقش کمتر شد 5500 اینا. بیمه اینا هم مثل بقیه فروشگاه هاس
روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم *برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت * گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
یکی از فامیلامون اونجا کار میکنه خیلی میگه خوبه و فلان میخام ببینم راست میگه یا ن
تا حالا فروشگاه کار نکردی؟ شرایطشون عین همه
روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم *برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت * گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
یکی از فامیلامون اونجا کار میکنه خیلی میگه خوبه و فلان میخام ببینم راست میگه یا ن
من خودم تجربه ای ندارم ی نفر تو فروشگاه زنجیره ای کار میکرد میگفت همش سرپام اونو بیمه کرده بودن و زیر ۶ تومن حقوقش بود البته فک کنم بستگی داره چیکار انجام بدن
صندوقدارم یکی میگفت سخته همش نشسته ای
مزایا نمیدونم
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
دوست من اونجاست. قبلا تو ی فروشگاه دیگه دستیار بود رفت اونجا پرسنل حقوقش کمتر شد 5500 اینا. بیمه ای ...
یعنی داره بیمه؟ کارش چیه چیدمانه؟
اره بیمه داره ، ی لاین رو دادن بهش مسول اونجاست صندوق هم میزنم. انبارگردانی شون فقط کمتره انگار.
نه تاحالا کار نکردم اینم اون خیلی تعریفای عجیب و غریب کرده میخام ببینم راست میگه یا ن
بطور کلی فروشگاه کار سختیه . نمیدونم چه تعریفهایی میکنه اما کار سنگینه. تایمش تا ده یا ده ونیم شبه. البته چرخشی. فول تایم داره . چیدمان داره گاهی ممکنه جابجایی بار هم داشته باشید . سرپا هم مدام باید باشید .
اره این بنده خدا هم همش سرکاره ولی همش میگه بیمه تکمیلی داریمو حقوقمون بالاستو بن کارت داریمو از این ...
درست میگه اما خب خیلی هم زحمت میکشه