2777
2789

افتضاحه 

بچم سه روزه مریضه بیچاره شدیم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش زو بگید ..الان ماسک میزنید یا نه

ما میزنیم 

ولی اگر مهمونی بریم نمی‌زنیم 

من دیگه غلط بکنم دور همی برم بچه بدبختم نابود شد از دست دارو و آمپول و  سرفه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
از اول مهر یک هفته در میون دخترم مریضه،ماسکم همچنان میزنیم اما مدارس مایه مریضین

تقصیر این مادرای بی فکر هست ک بلا نسبت شعورشون نمیرسه بجه مریض رو مدرسه و مهد نفرستن ..برای راحتی خودشون دلشون برای یچه خودشون هم نمیسوزه

تقصیر این مادرای بی فکر هست ک بلا نسبت شعورشون نمیرسه بجه مریض رو مدرسه و مهد نفرستن ..برای راحتی خو ...

دقیقا بخدا دختر من الان ۶ سالشه زبون بسته از اول کرونا داره ماسک میزنه امسال بیچاره شد بس مریض شد از پیشدبستانی هرچند هربار یک هفته نمیفرستمش اما مادرا بچه های مریضو میفرستن

ما کلا اهل رفت و آمد نیستیم ولی پنج شنبه دیگه تولد پسر خواهر شوهرم هستش الانم مریضه به نظرتون تا هفت ...

اره دقیق کم کم دو هفته طولل میکشه خوب بشه ..الان بجه خواهر شوهر من ک 90 درصد مریضی بچه های منو اون مسببه هفته پیش مریض بود اورده بود تو جمع ما نرفتیم ای هفته هم نمیریم ..فقط جالبش اینجاست از مادر شوهرم پرسیدم ماها زو دعوت کردی کسی مریض هست یا نه؟؟گفت هیچکی

دقیقا بخدا دختر من الان ۶ سالشه زبون بسته از اول کرونا داره ماسک میزنه امسال بیچاره شد بس مریض شد از ...

بهتره با مدیر ندرسه صحبت کنید یا معللم میبینه بچه ای مریضه زنگ بزنن بیان دنبالا بجه هاشون شاید ادم بشن