2777
2789
عنوان

تلنگر زندگی 🏮⚡

229 بازدید | 16 پست

تلنگر زندگیتون چی بود ؟ چی باعث شد که به خودتون بیاید وقتی که راهتون رو گم کرده بودید ؟؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
فوت پدرم  سرطان مادرم فوت مادرم  بچه دار شدنم

غم انگیز هست متاسفم روحشون شاد 🌚

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

وقتی خودمو شناختم.. از سخنرانی یه استاد

اینکه یه رسالتی دارم تو این دنیا

تا انجامش ندم بی مصرف موندم

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودمو شناختم.. از سخنرانی یه استاد اینکه یه رسالتی دارم تو این دنیا تا انجامش ندم بی مصرف مون ...

استادتون حرف درستی زدن ولی از کجا اون رسالت رو پیدا کردن؟

تاپیکای دخترگرانبهامنوبخودم آوردخیلی جاهاگفتم....قبلا خیلی ضعیف بودم تاتقی به توقی میخوردگریه میکردم البته نه گریه معمولی ها..دیگه وقتی تاپیکشوخوندم دیدم هیچ کی جزخودم مهم نیس اولویت فقط خودمو خودم..حال خودم که خوب بتشه میتونم به بقیه هم حس خوب بدم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
استادتون حرف درستی زدن ولی از کجا اون رسالت رو پیدا کردن؟

خودم پیداش کردم عزیزم

تحقیق های زیادی داشتم درباره اش..

تاپیکای دخترگرانبهامنوبخودم آوردخیلی جاهاگفتم....قبلا خیلی ضعیف بودم تاتقی به توقی میخوردگریه میکردم ...

چقدر خوب بله تاپیکشون رو خوندم 👌

خودم پیداش کردم عزیزم تحقیق های زیادی داشتم درباره اش..

میتونم بپرسم بعد از تحقیق چی رو پیدا کردید ؟

چقدر خوب بله تاپیکشون رو خوندم 👌

مرسی آره عالیه خداحفظش کنه واقعا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
میتونم بپرسم بعد از تحقیق چی رو پیدا کردید ؟

خب عزیزم خیلی مفصله

یه مدتی توی زندگیم به یه نقطه ای رسیده بودم که هدف از ایجاد خودمو تشخیص نمیدادم

نمیفهمیدم بر چه مبنایی باید به این معنا رسید که خدایی وجود داره.. هدفی وجود داره.. قانون و قاعده ای وجود داره..

خیال میکردم دنیا بی هیچ محتوایی داره میگذره و هیچ دستاودی نمیشه داشت

از صحبت های چند استاد کم کم ارتباط گرفتم تا بفهمم قراره چه کنم.. اهداف شخصیم رو مشخص کردم و به ترتیب اولویت برای خودم چیدمشون.. اهداف کوچکتر رو کم کم انجام میدم تا ان شاءالله به اون هدف نهایی ای که دارم برسم که خیلی جنبه مادی نداره

خب عزیزم خیلی مفصله یه مدتی توی زندگیم به یه نقطه ای رسیده بودم که هدف از ایجاد خودمو تشخیص نمیدادم ...

حرف هاتون جالب شد برام .. چون منو یاد خودم میندازه که این مراحل رو طی کردم .. احساس میکنم شما هم روح آگاهی دارید و شاید هم اطلاعات در این زمینه ..

حرف هاتون جالب شد برام .. چون منو یاد خودم میندازه که این مراحل رو طی کردم .. احساس میکنم شما هم روح ...

🙏🏻🌱

صرفا سعی دارم نقشی در پیوست درست زندگیم داشته باشم

سلاممیشه لگید  شخصی ک امروز دیدم  و تو ذهنمه به من حس داره؟

حس ششم زیاد ندارم اما فکر کنم کمی داشته باشه البته شاید درست نگم