2777
2789

من دکترم یه شهر دیگس الانم سختمه تااونجا برم دوباره میشه خودم دربیارم؟ 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجیم خودش درآورد مجبور شد دوباره بره عمل  برای ترمیم کردنش هم از گوشش غضروف در آوردن زدن بینی ...

اخه سختمه برم تا اونجا بعدم چند روز بعدشم دوباره باید برم ک آتل رو برداره

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

منم یه شهر دیگه بود 

اینقدر لهههه بودم

ولی همش میترسیدم خودم بکشم خدای نکرده خونریزی چیزی بکنه من چه خاکی تو سرم بکنم 😐

ولی دوستم خودش توی خونه کشید

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
منم یه شهر دیگه بود  اینقدر لهههه بودم ولی همش میترسیدم خودم بکشم خدای نکرده خونریزی چیزی بکن ...

چیزیش نشد اخه منم عمل ترمیمی کردم بار دوممه 

منم شهر دیگ انجام دادم بهم گفت که بعد از ۸ روز بیا  دیگه بعد ۸ روز رفتم اتل و تامپون درآورد&nb ...

چطوری تا 8روز تحمل کردی. من سال پیش ب زور تا 4روز تحمل کردم