2777
2789
عنوان

خبر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 62 پست
به خانواده خودم همون اول که بی بیم مثبت شد گفتم خانواده شوهرم ن هنوز خودشوهرم گفت فعلا نگو😐😐😐

منم خانواده خودم میدونن

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم البته خانواده شوهر من خوشحال شدن و میدونستم ک با صحنه خوبی مواجه میشم واسه همین زودگفتیم ا ...

منم ناراحت نمیشن خودم نمدونم چرا خجالت میکشم 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

من الانم گفتم همه ذوق کردن هم خانواده همسرم هم خودم تازه  همه هی میگن کاش دختر باشه ولی همسرم می‌گه من خودم یه پا سونوگرافی ام پسره، اولی ام گفت پسره ، الان اینقد همه می‌گن دختر باشه می‌ترسم بخوره تو ذوق خودمم، چون سونو هم احتمال داد پسره ولی نه قطعی، فعلا نگفتم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
اولی رو زود شوهرم لو داد ولی اینو نمیدونم چرا خجالت میکشم 

نه خجالت نداره که 🤭 اگه بچه اولیت بزرگه به اون بگو رفتید اونجا بگه دارم خواهر یه نی‌نی میشم 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
واقعا ادم ی حس نا فرمی داره و نمیدونی چراااااا

دقیقااااااااا... من ک هنوز ۴ روزه از موعدم گذشته و چشم انتظار نی نیمم و دومین فکری ک اومد تو سرم همین بود 

دعا کن خدا بهم نی نی بده🥺😍

چرا نگی نمیدونم خب اخه بستگی به  وابطتون داره

رابطمون خوبه اخه جاریم سر دومیش تا شیش ماه نگف نمیدونم ضایع نیس من اینقدر زود بگم

منم ناراحت نمیشن خودم نمدونم چرا خجالت میکشم 

خجالتی نداره یه جعبه شیرینی بخرین ببرید خونشون گفت برا چیه شوهرت بگه یه کوچولوی دیگ داره ب خانوادمون اضافه میشه شوهر من ک اینجوری گفت

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
من الانم گفتم همه ذوق کردن هم خانواده همسرم هم خودم تازه  همه هی میگن کاش دختر باشه ولی همسرم م ...

عزیزم ببخشین ضربان قلبش چن ویارتون چیه کدوم سمت شکمتون هس میخام تجربه هاتونو بگین

نه خجالت نداره که 🤭 اگه بچه اولیت بزرگه به اون بگو رفتید اونجا بگه دارم خواهر یه نی‌نی میشم 😍

بچمم میدونه ولی اونم میگه ی رازه 

منم روم نمی‌شد با  بچه دوم، بهشون گفتیم داریم چهار نفره می‌شیم مادر شوهرم بال دراورد انگار کم نوه داره😀

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن