2777
2789

سلام دخترا ،والا قصه ی من خیلی طولانیه ،میتونم بگم همچین دل‌خوشی از مادرشوهرم ندارم ،زن خیلی دروغگو ،پر سیاستی هست توو کار همه خیلی دخالت میکنه چ دختراش چ عروساش ،رابطه ی من و جاری بزرگم خوبه ولی جاریم از همون اول ازدواج اصلا با اینا رقت آمد نداره عید هم حتی نمیاد عید دیدنی ،ولی با من هرازگاهی چت میکنه و حرف میزنیم ،همسر من از اول ازدواج برام شرط گذاشته بود ک همیشه باید ب مادرم برسیم ب خانواده م صمیمی باشی و ازین حرفا منم دختر خون گرمی هستم نسبتا ،ولی از همون نامزدی مادر همسرم هرجور ک تونست منو ناراحت کرد منم ب خاطر همسرم چیزی نمیگفتم ،اینا‌رو تعریف کردم ک ی زمینه ای بشه برای حرف اصلیم ،دخترا ما هر‌وقت میریم خونه ی مادر‌همسرم همیشه توو کارام دخالت میکنه ،یا میگه ‌پسرتون خیلی لاغره یا میگه پاهاش کجه یا میگه بدنش ضعیفه رو‌ خودمم ایراد میزاره که اینجوری بپوش اینجوری کن ،در حالی ک خودش و دختراش از رو خونه زندگی من و مادرم از لباسای ما اسکی می‌رن ،آخرین باری ک رفتیم خونشون این با دختراش و نوه هاش همه مریض بودن بما هم نگفتن ،ما تا رسیدیم الکی گفتن اره ما حساسیت داریم صدامون گرفته ،منم قبلا خیلی زود باور بودم ولی اینبار عقلم جاش بود خیلی بدم اومد ما‌رو بلا نسبت خر فرض کردن ،اینا پسر منو بغل کردن ماچ موچ کردن منم حسابی حرص میخوردم ،چیزی نگفتم،برای شام برادر شوهر کوچیکم ک سوگولی مامانشه از بیرون اومد (چند وقت بود خونه‌ نبود رقته بود شمال با رفیقاش ) تا اومد داخل مادرشوهر گفت با بچه ها و خواهرات‌ روبوسی نکنا همه مریضن خودشم باهاش دست نداد نزاشت کسی نزدیک شه،منم خیلی ناراحت شدم ک خون اون رنگی تر از ما و بچمونه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم همونجا میگفتم پ مگه حساسیت نداشتید طفلک بچم الان از شما میگیره

ی حرف گنده درمیارع بخدا ازش میترسم آنقدر سیاست دارع آنقدر خودشو خوب نشون داده کسی چیزی بهش بگه میگن یزیده طرف 

نه حساس نیستی  زیاد نرو به بهانه کار داشتن

منم هر ۲روز یا همسرم میرفتیم مریضم ک میشدن پارسال هرچی از دستم میومد من براشون میکردم ولی ب این توجه نداشتم ک خودم و بچم هم درگیر میشیم ب بیماری 

چقد حرصم گرففففف

منم خیلی حرص میخورم خیلی نمی‌دونم دردمو ب کی بگم ب همسرم از‌مادرش بگم میکوبه ب سرش داد میزنه ک اون زن خوبیه بقران از بس خودشو خوب نشون داده همیشه میگه خواب حضرت ابلفظل دیدم میگفت جات بهشته ،خواب خانم فاطمه رو دیدم ،خودشو خیلی عرفانی و روحانی معرفی میکنه