2777
2789
بله ولی اینجاش نکته س ک هر چیزی نمیتونی بخوری ک کالریش کم بشه😂😂😂😂

سلام مریسا جان خوبین ؟

من ان هفته یک کیلو دیگه کم کردم 😅صبحی وزن کردم ذوق کردما شوهرم میگه قشنگ شور استخون شدن گرفتی 😅

البته اجابت مزاح نداشتم متاسفانه خیلی اذیتم 

و اینکه موعد پریودمه امروز فردا

.......

وااای چقد با جملت انگیزه گرفتم  کار دیگه ای نکردی؟ فقط همین؟

ن فقط گاهی اوقات پیاده روی البته بگما همه چی میخوردماا

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۸ کیلو کم کردم همچییی میخوردم حتی چرب و چیلی  

ولی به اندازه کالریم 

و زیاد ورزش کردم مثلا ۲۰۰ ۳۰۰ کالری در روز با ورزش میسوزندم 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
ی پیاله آش 400کالری🙂🙂🙂

دقیقا😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
سلام مریسا جان خوبین ؟ من ان هفته یک کیلو دیگه کم کردم 😅صبحی وزن کردم ذوق کردما شوهرم میگه قشنگ شو ...

خب اول یه نکته بهت بگم این ک تو پریودی اگه وزن کردی دیدی زیاد شدی دلت نریزه ها اون اضافه وزن کاذبه

ببین انجیر خشک بگیر قشنگ بشو تو اب خیس کن بزار یخچال روزی پنج تا دونه تو رژیمت قرار بده 

روغن زیتونم ب رژیمت اضافه کن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عالیه ، مرسی واسه انگیزه دادنت  منم از امروز شروع کردم تا عید باید ۱۰ کیلو کم کنم

خیلی خوبه اگه ماهواره داری با شبکه جم فیت ورزش کن ساعت ۱۲ تا ۱ ورزششو دوست دارم 

بعد من ورزش یا پیاده روی  ک میکنم اونجا نمیزنم چون از  کالری ک خوردی کم میکنه اونموقع وسوسه میشه آدم ک باز  بخوره همون 13۰۰ تا میخورم 

🌈🌧🕊🖤
خب اول یه نکته بهت بگم این ک تو پریودی اگه وزن کردی دیدی زیاد شدی دلت نریزه ها اون اضافه وزن کاذبه ...

آره شنیدم میگن دم پریودی و دوران پری کاذب میشه گاها

بله با اینکه دوست ندارم گویا چاره ای نیست 

آلو خشک کردم تابستون گاهی میندازم چند ساعت تو آب داغ بعد چندساعت دوتا میخورم آبشم میخورم و زردآلو خشک هم میخورم ولی تاثیر نداره🥴

تو سالادم میریزم روغن زیتون ولی خیلییی کمم دلم بهم میخوره بدم میاد

.......

خیلی خوبه اگه ماهواره داری با شبکه جم فیت ورزش کن ساعت ۱۲ تا ۱ ورزششو دوست دارم  بعد من ورزش ی ...

اون تایم من سر کارم 

یه بار عصری زدم باهاش ورزش کنم خیلی سخت بود جونم در اومد نصفه ول کرد، عصرا کدوم ساعت تکرار اونی که میگی هستش؟