2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبک پوششی که دوست داری رو انتخاب کن 

طبق همون برو جلو 

مثلا من مینیمال دوست دارم گااااهی هم کژوال 

تمام تیپ هام بر همین دو اساس هست و به شخصیت خودمم میاد

شما خودت ببین کدوم رو بیشتر دوست داری

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

پول

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

رنگهای خنثی واستفاده ازترکیب رنگهایی که باهم میجنگن مث طوسی با زرد یا طوسی باصورتی یاکرم باذغالی یاسبز لجنی باقرمز

عزیرانیکه مشکل ناباروری وازدواج دارن درخاست بدین کمکتون میکنم دعام میکنید حتما 🥰

به نظر من باید تناسب اندام داشت اونوقت راحت میتونی شیک باشی دست و پا و صورتشون موی اضافه نداره و همیشه اصلاح کرده هستن عطر خوب میزنن و همیشه بدی خوب میدن و خیلی چیزهای دیگه

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
پووول تنها راه زیبایی و خوش تیپی هست 😂

اره اکثرا خوش تیپ هستن و من عاشق عطر هاشون هستم که تا میان یه جایی حس میشه ادکلن های چند میلیونی میخرن

دندان های سفید و مرتب  دهان بسیار خوشبو کم حرف بودن پوست صاف و تمیز  ابرو هلی مرتب&nbs ...

باریک الله