2777
2789
عنوان

عادت كردم

65 بازدید | 5 پست

عادت كردم غصه هامو بريزم تو خودم. يعني اينجور يادم دادن،يادم دادن به كسي از غصه هام چيزي نگم😔

دلم پره خيلي هم پره اما به قول شاعر:خنده بر لب ميزنم تا كس نداند حال من

به ظاهر همه چي خوبه اوكيه به جرعت ميتونم بگم خيليا حسودي ميكنن ولي نميدونن حفظ ظاهر ميكنم و درون اين زندگي پوچه پوچه

كاش ميشد گفت و كمي اروم شد😔

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اکثرن همینن منم همینطور مگه قراره همه از مشکلات بقیه خبر دار بشن. اینجا بگو سبک شی

گاهي واقعا فقط گفتن كافي نيس انقدر زياده كه دوس دارم يكيو بنشونم رو به روم و براش تعريف كنم و از ته دل گريه كنم اما به كي بگم مادرم اگه بهش بگم بيشتر از من غصه ميخوره دلم نمياد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهي واقعا فقط گفتن كافي نيس انقدر زياده كه دوس دارم يكيو بنشونم رو به روم و براش تعريف كنم و از ته ...

خواهر من میفهممت

به خدا منم همینم

من عمرن مشکلاتمو به مامانم بگم علاوه بر اینکه غصه میخوره مطمئنم با شوهرمم چپ میفته و بدتر مشکل رو مشکلاتم میاد.

دیگه چه باید کرد

خدا💖 
خواهر من میفهممت به خدا منم همینم من عمرن مشکلاتمو به مامانم بگم علاوه بر اینکه غصه میخوره مطمئنم ...

دقيقا😔و من نميخوام با شوهرم بد بشه الان انقدر. دوسش داره بس كه تعريفشو ميدم ديشب يهو گفتم تو اشپزي يهو ياد قبلا ميوفتم اعصابم خورد ميشه گفت مگه قبلا چي شده پيچوندمش و حرفو عوض كردم