2777
2789
عنوان

نمیتونم با مادرشوهرم خوب باشم

1021 بازدید | 98 پست

انقدر که پشت سرم چرت و پرت گفته و بارها دعوا انداخته....

الان که چندماهه کاتم باشم 

میخوام اگ مجبور شدم باز برم اصلا باهاش حرف نزنم و نهایت تو سفره جمع و پهن کردن یکم کمک کنم و همش بشینم جلوم خم و راست بشن دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه از مادرشوهرشون خوششون نمیاد 

منم نمی تونم چرت پرت بهم نمیگه ولی بی محلی میکنه سالی ی بار خبر ازم‌نمیگیره فقط خودش دخترش 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
چرا همه از مادرشوهرشون خوششون نمیاد  منم نمی تونم چرت پرت بهم نمیگه ولی بی محلی میکنه سالی ی ب ...

برا منم وقتی میرم همش با شوهرم حرف میزنن یبار به پاش وایسادم نگفت بشین ج سلاممو نداد انگار من نیستم خستم کرده 

چرا همه از مادرشوهرشون خوششون نمیاد  منم نمی تونم چرت پرت بهم نمیگه ولی بی محلی میکنه سالی ی ب ...

والا رفته بود شهرستان مادرش مریض بود من هر روز زنگ میزدم دیدم اصلا ب من زنگ نمیزنه همش ب شوهرم و دخترش زنگ میزنه منم دیگه اصلا زنگ نزدم دوبار زنگ زد منم دیگه نزدم 

اصلا چرا میخوای بری؟

شوهرم اصرار داره 

میگه زشته مردم حرف در میارن 

مناسب های مختلفم که نزدیکه مثل یلدا 

ولی حالا حالاها نمیخوام برم 

تا هم خودشون یاد بگیرن هم شوهرم یاد بگیره خاله زنک بازی نکنه و بخاطر حرف بقیه دعوا نندازه ....