2777
2789
عنوان

نمیتونم با مادرشوهرم خوب باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم وقتی میرم همش با شوهرم حرف میزنن یبار به پاش وایسادم نگفت بشین ج سلاممو نداد انگار من نیستم ...

برا منم میرم خونشون با خودشون حرف میزنن از فامیل و اینور اونور که من نه میشناسم و نه میتونم تو بحث شرکت کنم 

اینجور مادرشوهرا همون بهتر که رفت و امد نکنی ابروشون همه جا بره

تو زندگیمون دخالت میکنه و هروقت هم با شوهرم بحثی داشته باشیم میاد به خودم وهم کل خانواده ام فحش میده ...

برامنم هر وقت چیزی میخرم میپوشم اخم و تخم میکنه بی محلی میکنه یا از بچه هام سوال میکنه تیکه میندازه مثلا کفش نداشتی از خودم نمیپرسه یا کلی سؤالای دیگه اما دختر خودش هر ماه یکی دومیلیون خرجشه همش میخره بخدا من اینجا غریبم تنها گیر آورده منو ی مبارک باشه نمیگه بهم الانم که بی محلی میکنه نمیدونم چکار کنم انقدر میام توخونه کاراشو تو ذهنم تکرار میکنم میکنن خودخوری میکنم مریض شدم 

برا منم میرم خونشون با خودشون حرف میزنن از فامیل و اینور اونور که من نه میشناسم و نه میتونم تو بحث ش ...

من مادرشوهرم اون هفته مهمونی گرفته بودداومد به من گفت توام بیا همه میگن شما با عروستون مشکل دارین نمیاد؟منم نرفتم تا حالش جا بیاد یادشون رفت اومدن تو خونه ام دعوا کردن و هرچی خواستن گفتن از همشون متنفرم

گناه من سادگی بود .
برا منم وقتی میرم همش با شوهرم حرف میزنن یبار به پاش وایسادم نگفت بشین ج سلاممو نداد انگار من نیستم ...

دیگه نرو منم نمیرم اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی رفتم شکر خدا انقدرم بیشعور هستن اصلا نمیگن چرا نمیای 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
برامنم هر وقت چیزی میخرم میپوشم اخم و تخم میکنه بی محلی میکنه یا از بچه هام سوال میکنه تیکه میندازه ...

بیکاریا

من اصلا حسابش نمیکنم

چرا خودتو مریض میکنی

تو هم بهش محل نده مگه اون کیه 

زیادم نرو 

رفتی سر و سنگین باش انگار خونه ی کسی رفتی ک دفه ادله همینقدر سنگین

اخم و تخمم نکن خیلی خیلی عادی باش فقط تو چشماش نگاه نکن دیگه

بزنم لهت کنم ب خاطر اون خودتو مریض میکنی 😠

والا رفته بود شهرستان مادرش مریض بود من هر روز زنگ میزدم دیدم اصلا ب من زنگ نمیزنه همش ب شوهرم و دخت ...

مادرشوعر من در صورتی به شچهرم زنگ میزنه که بدبختی داشته باشن با دخترشم که در ۲۴ ساعت ۲۰ساعت خرف میزنه دوسشویی هم‌میره به دخترش میگه باهاش یجا میریم انقدر حالم بد میشه دقیقه به دقیقه امار مبده 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
شوهرم اوایل خیلی پشتیبانم بود ولی انقدر حرف پشت سرم زدن عوض شد 

متاسفم برا همچین ادمایی من از وقتی باشوهرم رفتم مسافرت اخلاق این عوض شده که چرا دخترمو نبردین بخدا خستم کرده