2777
2789

از وقتی یادم میاد برای اکثر ارزوهام انقدددد تلاش کردم انقد جنگیدم انقد خواستم و نشد ک دیگه وقتی رسیدم بهشون تقریبا هیچ ذوقی نداشتم

من الان دوساله از ته دلم ی چیزیو خواستم(خواسته بزرگی نیست حتی اونقد کوچیکه ک روم نمیشه بگم چیه) انقد تلاش کردم  و دوییدم برای داشتنش ک حد نداره هربار تا مرز داشتنش رفتم و نشد هربار ک فک کردم میشه کلی ذوق کردم و رویا چیدم براش و نشد اما الان ک شده دیگه هیییچ ذوق و خوشحالی ندارم براش و از این حس متنفرم 

اگر واسه شمام پیش اومده از خاطرات اینطوریتون بگین بشینیم دور هم یخورده غصه بخوریم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هرچی خواستم دیر رسیدم تاحالا به هیچی زود نرسیدم:/

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸

اره منم رسیدم اما میگم خدایا کاش کاری میکردی نمیرسیدم

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
چرا واقعا اینطوریه اخه چرا نباید یبار اون چیزی ک میخوایمو درست همون موقعی ک براش ذوق داریم بهش برسیم

میفهممت،منم حسرتم بود یبار تو سن درستش برسم،الان ۱۸ سالمه راسش دیگه ذوق رسیدن ندارم یعنی دیرهم برسم اصن برام مهم نی،سر شدم،ازین آدمایی ک میگن باید دیر برسی تا ارزسشو بفهمی متنفرم،آخه لجن من حسرت ب دلم بمونه چه سودی داره

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
ای بابا چرا

چون فهمیدم به ضررم بودن

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
ای بابا چرا

ارزوم بود بیام شهر دیگه ..اومدم ولی هیچ لذتی نداره کار شوهرم سخت شد مستاجر شدیم بی پول شدیم غریب دور از خونواده تنها صاب خونه بد

به نظرم یه مسئله ایه که روانشناس ها بهش خیلی نپرداختن

حالت افسردگی بعد رسیدن به هدفه

آدم وقتی به هدفش میرسه حس میکنه گم میشه چون ذات بشر هدف میخواد دلیل میخواد برای ران شدن و حرکت کردن 

توی یه محیط ایزوله برای هدفش تلاش کرده با یه فکر متمرکز

حالا با رسیدن بهش این همه انرژی نمیتونه مهار بشه

و چاره اش هدف گذاری دوباره برای کارهای جدید و اهداف مهم تره 

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
ارزوم بود بیام شهر دیگه ..اومدم ولی هیچ لذتی نداره کار شوهرم سخت شد مستاجر شدیم بی پول شدیم غریب دور ...

اخی بمیرم غصه نخور انشاءالله بزودی همه چی اونجوری بشه‌ک از ته دلت خوشحال بشی 

به نظرم یه مسئله ایه که روانشناس ها بهش خیلی نپرداختن حالت افسردگی بعد رسیدن به هدفه آدم وقتی به ه ...

این حرفو قبول ندارم اخه خب ببین هرکسی تو زندگی چندتا هدف داره یکی تحصیلیه یکی شغلیه یکی مادیه هیچ ادمی نیس ک فقط ی هدف داشته باشه حالا درسته ک یسری اهداف بزرگتر و مهم ترن ولی خب ادم هیچوقت بی هدف نمیمونه ک بخاد افسردگی بی هدفی بگیره

من یه ادمیو تا حد مرگ میخواستم چندسال (یکطرفه) 

حالا ک بزرگتر شدم میگم خاک تو سرم اخه این چی بوووود

به هیچ عنوان الان دیگه ب چشم نمیاد که هیچ بنظرم خیلیم سطحش نسبت به من پایینه

بازم خداروشکر حماقتم یجایی تموم شد