2777
2789
عنوان

چله بری کردم اما....😔

3423 بازدید | 72 پست

خانما من ۸ ماه پیش چله بری کردم برا باردار شدن هنوز حامله نشدم اخه چنتا دعا نویس گفته بودن چله روت هست. تنبلی تخمدان شدیدم دادرم فولی هام ۶ یا ۵ مگه چله بری کردن باعث نمیشه ادم خوب بشه و زودی باردار بشه؟اخه من دیدم کسایی که چله بری کردن ماه بعدش باردار بودن😔 چرا من نشدم پس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باید تنبلیتونو درمان کنید ربطی ب چله نداره ک

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
خب اونا مشکلی نداشتن تو مشکل تخمدان داری باید قرص بخوری اول وقتی خوب شدی اقدام کن

نمیدونم بخدا شوهرمم همین و میگه که اونا اول دوا درمون کردن همه چیزشون اوکی بوده همین که چله بری کردن باردار شدن ولی من میدونستم از قبل تنبلی شدید داشتم نمیرفتم دکتر

منم ۵ ماه پیش چله بری کردم باردار نشدم هنوز ماه پیش دوباره مادشوهرم رفت پیش یکی از اقوامشون شمال واسم دعای بچه دار شدن گرفت

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺

ولی ما جهش اسدرم همسرم ضعیفه اونم این ماه دکتر رفت داره قرص میخوره

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺