2777
2789
عنوان

مربی موسیقیم بهم گفت طلاق بگیر😳

1305 بازدید | 67 پست

من چند وقته به خاطر ارامشم کلاس موسیقی ثبت نام کردم یه مربی فضول دارم درمورد همه چی سوال میپرسه و فضوله مثلا میری کلاس  میپرسه چرا چشات قرمزه گریه کردی یا نمیدونم تو که شوهرت بیکاره طلاق بگیر خیلی خودشو عقل کل میدونه خب اره خرج مارو پدرشوهرم میده ولی من همسرمو دوسدارم چرا باید طلاق بگیرم واقعا چرا بعضیا انقد به خودشون اجازه میدن راحت نظر بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوکل اگرطبیب بودی سرخود دوانمودی .خودش دگه متوجه میشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب این بستگه به خودت و چطور جواب سوالاشو دادن داره !! براهمیم بخودش اجازه داده ابراز نظر کنه !! یک کلام بگو چشام به سرپا حساسه نهایتا یا یه چی دیگه ک از بحث خونت خارج باشه . دیگه فک نمیکنم یهو بگو با شوهرت مشکلی چیزی نداری ؟ ک اگه گف پس قصد دیگه ای داره !!!

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )

اون بپرسه شما چرا جزئیات میگی ؟ 

بچه مدرسه ای که نیستیم آزمون حرف بکشن . متاسفانه اخیرا انقدر هم دلیل برای گریه زیاد شده که همه دلها خونه و بهانه برای چشم قرمز داریم 

دیگه بیکاری شوهر و .... رو تا نگی نمیفهمه . بدونه هم بگو لابد داریم که هزینه کلاس موسیقی رو میدیم