2777
2789
عنوان

مربی موسیقیم بهم گفت طلاق بگیر😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 67 پست
من جای دلسوزی نمیبینم چشمام حساسیت میکنه سرما بهش میخوره فک میکنه گریه کردم خوب شوهرم کار نمیکنه ولی ...

بگو درستو بده ! 

سرت رو هم از ماتحتم بکش بیرون 😐

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این چ ربطی داشت !!!!!! مگه اینکه دو نفر از زندگی شخصی و خصوصیشون گفته باشن و این خانوم بدونه ا ...

این خانم پست دومشوبخون گفته اگرراست میگه  شوهرخودش دامادسرخانه نبود پس ایشونم باخبره مربی مشکلاتی داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا باید مربی از زندگی ادم خبر داشته باشه؟ مگر اینکه آشناس

خب مربی خصوصیه از روزمرگی ها میپرسه تا میرسی کلاس من م نمیکردم انقد پیگیر باشه دیگه ازون روز اجازه ندادم  سوال بپرسه

واقعا نمیدونم حسادت میکنه یا چی چون من گوشی ۱۲ ایفون دارم رفته عینشو خریده

😐😐

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
دلش برا خودش بسوزه که شوهرش اومده چپیده خونه باباش دوماد سرخونه

خب پس نشستین درددل کردین دیگه 🤷🏻‍♀️الانم رو همون حساب میپرسه و خب طبیعیه

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
مثل همکار من رفتم حساب سود بانکی باز کنم گیر داده تو پولاتو چیکار میکنی . چه خرجی داری . منم تو حساب ...

اره بابا میپرسن از ادم  من خودم به خودم اجازه نمیدم از کسی سوال شخصی بپرسم ولی بعضیا شعور ندارن ادم چی بگه خب اول احترام میذاشتم جواب میدادم الان دیگه اعصابم خرد شد اون حرفو زد

چقدر خرفش برات مهم هست خب بگه طلاق بگیر مگه تو به حرف بقیه هسی؟مردم هزارجور حرف میزنن ..ازقدیم گفتن دهن دروازه میشه بست دهن مردم نه...بعدم اینجوری نگو داماد سرخونس و فلان پدر اونم لطف کرده بهش خونه داده بچشه این افکار رو کنار بزاریم مگه دوماد دیگه ادم نیست😶😐

من جای دلسوزی نمیبینم چشمام حساسیت میکنه سرما بهش میخوره فک میکنه گریه کردم خوب شوهرم کار نمیکنه ولی ...

خب به نظر من اون مربی مقصر نیست که شما بهش بگی فضول مقصر خودتون هستی که راز زندگیت رو برا نامحرم و دیگران میگی خونواده ی حریم خصوصی هست حتی پدر و مادر انسان هم نباید خبر دار بشن تا برسه به دوست و مربی ...اصلا ایشون چرا باید بدونه شوهر شما بیکاره یا کار داره .‌پس شما از اون ناراحت نشو از خودت ناراحت شو دوست عزیز 

چقدر خرفش برات مهم هست خب بگه طلاق بگیر مگه تو به حرف بقیه هسی؟مردم هزارجور حرف میزنن ..ازقدیم گفتن ...

اره ولی اونم باید درک کنه پدرشوهرم لطف مرده به شوهرم درامد ماشین میده چرا باید طلاق بگیرم

خب به نظر من اون مربی مقصر نیست که شما بهش بگی فضول مقصر خودتون هستی که راز زندگیت رو برا نامحرم و د ...

خب  شغل که انقدر شخصی نیست حریم خصوصیمو که بهش نکفتم اون چرا باید به من همچین خرفی بزنه