2777
2789
عنوان

چرا هیچ عکس العملی نشون نداد؟

315 بازدید | 23 پست

حدود ده سال پیش ی اقایی خواستار آشنایی بود که من چون اون زمان کسی رو دوست داشتم رد کردم ، دو سه سال پیش هم این اقا از دوستی سراغمو گرفته بود و این دوست محترم هم به دروغ گفته بود من ازدواج کردم حالا من دوست دادم با این اقا بیشتر اشنا بشم تو اینستا ریکوئست دادم قبول کرد و متقابلا ریکوئست داد این دوماهی هیچ صحبتی بینمون رد و بدل نشده ولی متوجه شده که مجردم ، خب من میدونم ایشون مجرده و فک میکنم تو رابطه نباشه به نظرتون تمایل نداره برای صحبت یا من اشتباه میکنم و تو رابطه با کسی هستش ؟ به نظرتون چطور میتونم متوجه بشم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ردش کردی. اگه یه ذره غرور داشته باشه دیگه چرا بهت پیام بده؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

شاید اصلا حرفی نزنه. من که بودم بهم بر میخورد درخواست دنبال کردنم قبول نمی کردم.  حالا باز وایسا ببین چی میشه

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه

اگه واکنشی نشون نمیده یعنی تو رابطه است. وگرنه وقتی بعد حدود ۷سال باز پیگیر شده و بهش گفتن ازدواج کردی، الان که فهمیده مجردی اگه خودشم سینگل بود بی تفاوت میموند؟ نه دیگه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
رفتی دوراتو زدی 😂😂 بقیه شم بلد نیستم

خب این هم حرفیه ولی من قبل همکلاس شدن با این اقا با کسی دوست بودم و رابطه جدی بود متاسفانه یا خوشبختانه بخاطر مخالفت مادرم ازدواج نکردیم 

کسانی که فالو کرده هم خانواده هستن و من میشناسمشون فقط دو سه تا خانم هستن که ناشناسن که یکیشون عکس ب ...

چرا بش پیام نمیدی 

یه احوال پرسی کنی 

به هر حال روزی همکلاسی بودین 

تو یه بار ردش کردی حالا برو چراغ سبز نشون بده 

درسته فالوش کردی اگر ناراحت بود فالوت نمی‌کرد 

شاید فکر می‌کنه حرف زدن باهات ناراحتت کنه 

اما صحبت می‌کنی یه وقت بند و آب ندی مراقب باش و محتاط 

شاید فکر کنه رفتی دوران رو زدی و برگشتی بنابراین مثل یه جاست فرند بش پیام بده 

اگه واکنشی نشون نمیده یعنی تو رابطه است. وگرنه وقتی بعد حدود ۷سال باز پیگیر شده و بهش گفتن ازدواج کر ...

منم همین رو احساس میکنم شاید هم قصد مهاجرت داره نمیدونم واقعا، واقعیتش خیلی دیر باهاش اشنا شدم حیف