2777
2789
عنوان

قبل ازدواج با یکی بودم ک بهم میگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 61 پست

منم چتد سال قبل ازدواجم با یکی دوست بودم از آشناهامون 

همیشه بهم محبت داشت و ازصورتم میگفت

هوامو داشت 

اما از لحاظ اجتماعی بهم نمیخوردیم 

من ازدواج کردم و اون مجرد موند

الان چند وقتی هست فوت شد...باورم نمیشه

خیلی زیاد هم بعد ازدواجم دیدمش.رفتارش محترمانه بود و سنگین

چند روز قبل مرگشم حتی دیدمش حال و احوال کردیم توی خیابون ...عجب دنیاییه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشای منم خیلی قشنگن خیلی.... حمل بر خود ستایی نباشه خیلی دوس داشتنیه....همه میگن و تعریف می‌کنن جز ه ...

ببخشید انگارچوب میره تو یجاییشون . یا مال غریبس یا پول میندازه وقتی بخوان تعریف کنن

parasoo1989@
ببخشید انگارچوب میره تو یجاییشون . یا مال غریبس یا پول میندازه وقتی بخوان تعریف کنن

اره دقیقاااا....ببین یه باردسر سفره مهمونامون انقد از غذا تعریف کردن که من آب شدم رفتم زمین اون هیچی نگف...بعدش پرسیدم غذا چطور بود؟ گفت غذا بود دیگه طعم که باید میداشت و داشت و تامام

نمیفهمتونا شما هر روز از رفتار یا زیبایی همسرتون تعریف می‌کنید این توقع دارید اون هر چند وقت یبار تع ...

من تعریف میکنم از خوشتیپ بودنش دروغ حناق نیس تو گلوم گیر کنه که، عوضش یکم شل میشه حرف حرف من میشه😁

خدایا شکرت😍
نمیفهمتونا شما هر روز از رفتار یا زیبایی همسرتون تعریف می‌کنید این توقع دارید اون هر چند وقت یبار تع ...

نه نه .اشتباه متوجه شدی الان یکی گفت ۱۲ سال زندگی یبار دم ازدواج طرف تعریف کرده یبار بعده دعوا. اینکه لباس بپوشی بهت بیاد ی ارایش بکنی واسه مجلسی جایی جذاب بشی بعد همسرت ببینه بگه به به چ قشنگ شدی چ بهت میاد چ زشت شدی عین عنکبوت شدی یچی بگه . نه که عین بز نگاه کنه و سکوووت ...اینا حسای خوب منتقل میکنه ب زنو مرد

parasoo1989@

دقیقااااااا

برادرشوهرم یدفعه بحث زن گرفتن شد گفت آبجی جان یه دوست نداری عین خودت باشه(بنده خدا منظورش اخلاق بود) حالا شوهرم مثل بت نگاه میکرد. 

مرد یه لبخند بزن برادرت و که میشناسی چشم بد نداره

خدایا شکرت😍
اره دقیقاااا....ببین یه باردسر سفره مهمونامون انقد از غذا تعریف کردن که من آب شدم رفتم زمین اون هیچی ...

😐😐😐🙃🙃😐😐من حرصم گرفت😂

دایی همسرم برگشت بهش گفت خانومت با بقیه خانومای اون‌جمع فرق میکرد افرین ب خانواده ای ک تربیتش کردن همسرم ی نگاه گذرا انداخت  و ب رانندگیش ادامه داد نه ی تشکر نه اهانی نه اوهونی نه لبخندرضایتی جوریکه خداشاهده ی مدت فک میکردم بقبه تعریف میکنن این حسودی میکنه

parasoo1989@
دقیقااااااا برادرشوهرم یدفعه بحث زن گرفتن شد گفت آبجی جان یه دوست نداری عین خودت باشه(بنده خدا منظو ...

البته من بعضی وقتابهش میگم مقصر نیستی این تو خونتون هس از مامانت ب ارث بردی😂😐🙃

parasoo1989@
نه نه .اشتباه متوجه شدی الان یکی گفت ۱۲ سال زندگی یبار دم ازدواج طرف تعریف کرده یبار بعده دعوا. اینک ...

درست میگی منظورم اینه خودتون اینکارو در قبال همسر می‌کنید هر از چندگاهی که حالا توقع دارید اونم بگه. ببینه یاد بگیره ؟یا دلتون میخواد اون فقط بیان کنه

نه مثلا آرایش می‌کنم یه چیزی بگه .....میرم عروسی نظرشو می‌پرسم یه تعریفی بکنه....اون هر سری بره موهاشو کوتاه کنه من میگم بهش به به مثلا سرو صورت و صفا دادی و این حرفا دیگه

درست میگی منظورم اینه خودتون اینکارو در قبال همسر می‌کنید هر از چندگاهی که حالا توقع دارید اونم بگه. ...

اره .من شخصا میکنم. و الان بعده تقریبا ده سالی ک حضور رسمی دارم کنارش بهش گفتم ک منم میشم مثل خودت . هم زبونی بهت گفتم ک این بلاخره ی نیازه هم بارفتارم بااارها نشونت دادم ک شاید یاد بگیری هم برات متن و چیزای روانشناسی فرستادم‌ هم تو خانوادم نشون دادم ک شاید یادبگیری 

parasoo1989@