2777
2789
عنوان

خواهرم به بابام بی احترامی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 49 پست
اول اینکه به توچه؟دوم اینکه این داستان فقط داره از نظر تو که برای خواهرت اهمیتی قائل نیستی تعریف میش ...

وقتی توی ی خانواده هستن بتو چ و بمن چ معنی نداره وگرن اسمشون غریبه بود

بعدم چطور اهمیت قائل بشه ب ادم بی ادب و کینه ای؟

اصلا حرفای اونم بشنویم من نشنیده حقو میدم ب پدر خانواده

بعد اونم این چرت و پرتا چیه واقعا اره هرکسی درخانواده شخص جداییه و رفتارا متفاوته ولی ن اینطور و ب اینصورت

منطق ندارین یا خودتونو میزنین ب کوچه علی چپ؟

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی من دروغ میگم

نگفتم دروغ میگی اما آدمی که قتل میکنه هم یه انگیزه ای برای قتل داره.

پدرت حتما از نظر احساسی برای خواهرت یه جایی کم گذاشته که شما به این موضوع بی توجهی و فقط واکنش های خواهرتو میبینی

کدوم آدم غیرنرمالی الکی و بیخودی سر ساعت و لباس اینو به باباش میگه که باور کردی؟ تازه ۲۳ ۲۴ سالشه. ب ...

در هیچ صورتی این رفتار زشت بچه قابل دفاع نیست بزرگتر از این بچه رو دیدم که سر یه ناسازگاری های عادی دشمن پدرو مادرشونن

وقتی توی ی خانواده هستن بتو چ و بمن چ معنی نداره وگرن اسمشون غریبه بود بعدم چطور اهمیت قائل بشه ب اد ...

اتفاقا به توچه همینجا کاربرد داره. دوتا آدم بالغ هستن خودشون مساله رو بین خودشون حل میکنن.

شاید پدر و دختر فردا با هم آشتی کنن. ایشون دخالت کنه قضیه بدتر میشه.

در هیچ صورتی این رفتار زشت بچه قابل دفاع نیست بزرگتر از این بچه رو دیدم که سر یه ناسازگاری های عادی ...

متاسفانه همیشه همه آتیش رو مقصر میدونن نه اونی که کبریت رو کشید. و این واقعا ناراحت کنندس.

توی فرهنگ ما هم که همیشه پدر و مادرا تاج سرمونن. پدر و مادر بد نداریم

اتفاقا به توچه همینجا کاربرد داره. دوتا آدم بالغ هستن خودشون مساله رو بین خودشون حل میکنن.شاید پدر و ...

😐 ببخشیدا ی خانوادن و کس غریبه ای نیستن

بتوچ اصلا توی خانواده معنا نداره

همین بتوچ گفتنا همدیگرو ازهم میندازه و باعث فاصله و دعوا میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
شاید وسیله بهانست از سر چیزا دیگه ای با پدرت کینه دارهیه سری مسایل حل نشده که اینطوری خودشو نشون مید ...

یا بی محبتی دیده یا تهدید یا تحقیر

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
شاید وسیله بهانست از سر چیزا دیگه ای با پدرت کینه دارهیه سری مسایل حل نشده که اینطوری خودشو نشون مید ...

یا بی محبتی دیده یا تهدید یا تحقیر

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
😐 ببخشیدا ی خانوادن و کس غریبه ای نیستن بتوچ اصلا توی خانواده معنا نداره همین بتوچ گفتنا همدیگرو از ...

عزیزم قتل که نکردن. چندتا فحش به هم دادن. فردا هم آشتی میکنن با هم.

خبر بردن و خبر آوردن و دخالت کردن قضیه رو بدتر میکنه.

خلاصه من که بر اساس تجربه گفتم. حالا شما فکر میکنید غلطه خود دانید :/

عزیزم پدرتونو تنها نذارید همتون به حمایت از پدرتون باشید بذارید خواهرتون بدون پشتیبان بشه و مجبور شه ...

دقیقا این همون دخالت کردنه توی موضوعه که ازش صحبت میکنم

قضاوت یکطرفه و بد شدن با آدمی که ممکنه بعدها بفهمین قربانی بوده.