2777
2789
عنوان

قبل ازدواج با یکی بودم ک بهم میگفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 61 پست

منم مثل شما بودم اسی خیلی اون قیلبا از چشام تعریف میکردن ولی شوهرم یبارم نگفته .

یکیشون ک مداااام میگفت تو خیلی خوشگلی یهو میدیدی غرق من شده میگفت تو چرا اینقد خوشگلی اخه .

حالا منم معمولیم ولی بدلم موند یبار همسرمم اونجوری تعریف کنه 

بعضی شوهرا هم زورشون میاد از خانمشون تعریف کنن، حالا یا غروره و احساس خود برتر بینی دارن، یا حسادته و حس رقابت دارن، یا فکر میکنن خانمه پر رو میشه😐

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من زارت شوهرم میگه فقط چشات جذب میکنه آدمو بهش میگم دقت کن بقیه اعضا چی میگه نه فقط چشم زبونت ...

دقت کن همیشه یه رابطه ي عکسی بین زبون باز بودن و بگیر بودن برقراره 🤣🤣🤣

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
دقت کن همیشه یه رابطه ي عکسی بین زبون باز بودن و بگیر بودن برقراره 🤣🤣🤣

وااای اره😂😂اونا ک نگیرن بیشتر زبون باازن

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

چشای منم خیلی قشنگن خیلی.... حمل بر خود ستایی نباشه خیلی دوس داشتنیه....همه میگن و تعریف می‌کنن جز همسرم که بلد نیس کلا تعریف کنه...فقط اول ازدواج یه بار بهم گفت خیلی ذوووق می‌کنم تورو می‌بینم چشات اصلا فوق العادس...و دیگه دوازده سال گذشت و هیچی نگفت....فقط سر یه دعوایی که مقصر کاملا اون بود قربون صدقه چشام میرفت...و دیگه تامام....

وای یاد همکلاسی دبیرستانم افتادم چشایی داشت آ. مشکی کشیده مژهایی بلند و فر .ینی معلم بلندش میکرد درس بپرسه من محو صورتش میشدم.همه بش حسودی میکردن بقل دستیش ازیتش میکرد. نمک از سرو روش میریخت قدبلند خوش اندام بیستع بیست اسمش گلنازشعاع بود مهاجرت کردن امریکا

بعضی شوهرا هم زورشون میاد از خانمشون تعریف کنن، حالا یا غروره و احساس خود برتر بینی دارن، یا حسادته ...

چرا واقعا ؟؟ جدی سواله ها. همسره من ی مدت حس میکردم وقتی بقبه ازم تعریف میکنن از رفتارم نه از ظاهرم این یجوری میشه. دیگه بعدچندسال بهش گفتم گف نه چرا اخه گفتم واقعا رفتارت برخوردت اون لحظه یجوریه ک‌من اینجوری حس میکنم. گفتم اتفاقا توباید کیف کنی حال کنی اما از دهنت هیچی درنمیاد

parasoo1989@