2821
2789
عنوان

سلام خانوما یه لحظه بیاین

169 بازدید | 7 پست

خانوما من پرو لاکتین خونم بالاست پونصد و خورده ای میخواستم بدونم همه اونایی که پرولاکتین خونشون بالاست یعنی تومور مغزی دارن؟

من ترشح از سینه یا درد ندارم ولی سردرد گاهی دارم یعنی از بچگی میگرن و سردرد استرسی داشتم که بابتش اون موقع سیتی اسکن هم دادم حالا تو اینترت راجع به پرولاکتین بالا خوندم استرس گرفتم یعنی منم تومور دارم؟

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
فقط دکتر برو  دکتر غدد برو و یا حتی زنان خواهرشوهر من داره

دکتر زنان رفتم گفت مال تو بالا نیست روی مرزه 

قرص داد گفت اگه هرکی ترشح از سینه داشتی بخور 

ولی مضطرب شدم خواهر شوهر شما تومور داره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر زنان رفتم گفت مال تو بالا نیست روی مرزه  قرص داد گفت اگه هرکی ترشح از سینه داشتی بخور&nbs ...

آره داره ولی خیلی ریزه ...ترشح از سینه هم داشت ... البته خیلی ساله گه پرولاکتینش بالاست

شما پیشگیری کن نترس .. 

چیزایی که دکتر میگه رعایت کن .. دکتر غدد هم برو ..ی دکتر عالی پیدا کن تا همیشه تحت نظرش باشی

اینا رو نمیگم که بترسی ، میگم که آگاه باشی تا بتونی پیشگیری کنی

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
آره داره ولی خیلی ریزه ...ترشح از سینه هم داشت ... البته خیلی ساله گه پرولاکتینش بالاست شما پیشگیری ...

ممنونم ازت گلم دکتر رفتم همون قرص کابرلین رو داده هنوز نرفتم آزمایش ببینم پایین اومده یانه  ولی حالا میخوام یه اسکن برم از سرم که خیالم راحت شه 

2825
2823
2791
2779
2792