2777
2789

یه هفتس با شوهرم قهرم،امشب واسه شام به بچه ها گفتم بهش زنگ بزنن بگن ساندویچ بگیره،شام نزاشته بودم،اونم کباب گرفته بود نشستن خوردن،به منم گفتن منم گفتم نمیخورم،مثلا قهرم،شنیدم شوهرم به پسرم گفت،پاشو سهم مامانتو بزار رو گاز بمونه بعدا میخوره،منم جلو خودمو خیلی گرفتمااا،لامصب خونه رو چنان بوی کباب پرکرده بود که نگو ،بعد ۲ساعت پاشدم مثل چی افتادم رو کباب

لایک نکن پدر بیامرز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جان 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی