آهاااای مدیر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5110 عنوان مثلا قهر بودم نتونستم جلو شکممو بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 33 پست یه هفتس با شوهرم قهرم،امشب واسه شام به بچه ها گفتم بهش زنگ بزنن بگن ساندویچ بگیره،شام نزاشته بودم،اونم کباب گرفته بود نشستن خوردن،به منم گفتن منم گفتم نمیخورم،مثلا قهرم،شنیدم شوهرم به پسرم گفت،پاشو سهم مامانتو بزار رو گاز بمونه بعدا میخوره،منم جلو خودمو خیلی گرفتمااا،لامصب خونه رو چنان بوی کباب پرکرده بود که نگو ،بعد ۲ساعت پاشدم مثل چی افتادم رو کباب لایک نکن پدر بیامرز 1401/09/15 | 21:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisehjon عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1391 نه بابا به یه ورشونم نیس فکر میکنی من خودم این مورد رو تجربه کردم کع قهر بودن منو واسطه میکردن حس بدیه
آهاااای مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5110 حالا ما که قهریم شوهرم به زور میکنه تو حلقم میگه غلط میکنی نخوری😆روانیه اصن بعد به قهرمون ادامه مید ... خوش به حالت ،البته اینم قبلنا اینجوری بود،چندساله دیگه محل نمیده موقع قهر حتما تازه عروسی ،من ۱۲ساله لایک نکن پدر بیامرز
خامه_عسل_مامان عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 1973 خوش به حالت ،البته اینم قبلنا اینجوری بود،چندساله دیگه محل نمیده موقع قهر حتما تازه عروسی ،من ۱۲ساله نه ۸ ساله دوتا بچه هم دارم خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
آهاااای مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5110 مگه قهر باشی نباید بخوری؟ نه دیگه مثلا رفته بودم تو قیافه لایک نکن پدر بیامرز