2777
2789
عنوان

شپش 😱تروخدا بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 58 پست
نترس نگرفتی برااحتیاط  ی شب تا صبح سس مایونزیزارصبح بشور باشامپوبعدیکم نرم کننده بزن بشورتوحمو ...

الان تا اومدم شالو برداشتم سريع رفتم حموم 

واریاسیون با اکسیدان گذاشتم سرم ی 20 دقیقه اینا تقریبا گذاشتم قبلشم کل سرمو باهاش ماساژ دارم قشنگ همه جارو 

بعدم شستم سشوار زدم... 

دیگ الان امیدوارم نگرفته باشم

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رها جون بیا اینجا https://www.ninisite.com/discussion/topic/9485809/درمان-شپش-سر-فقطططط-با-یبار-ان ...

ممنون عزیزم خوندم اما الان مشخص نمیشه 

از الان شروع کنم؟ رنگ گذاشتم تاثیر میذاره؟؟ 

نه  فک نکنم گرفته باشی من خواهر زادم داشت سرمون رو یه بالشت میزاشتیم نگرفتم

منم خودم فکر نمی‌کنم بگیرم چون 

میگن خزنده ست برعکس خیلیا ک میگن پرنده ست و میپره از این سر ب اون سر 

من ک ن بغلش کردم ن کلمو نزدیک کردم بهش فقط با دستام از رو سرش چک کردم جدا کردم بعدشم دستامو سریعا شستم چند بار ب محض اومدنمم سریعا موهامو رنگ کردم سشوار کشیدم 🥺

ممنون عزیزم خوندم اما الان مشخص نمیشه  از الان شروع کنم؟ رنگ گذاشتم تاثیر میذاره؟؟

بنظرم حتما شونه ضدشپش توخونت داشته باش 

و برو حموم قشنگ بانرم کننده موهاتو شونه کن حسابی شونه کن 

خارش نداشته باشی یعنی حله 

چون روز اول شپش هارو گرفتی ان شاالله تخمک گذاری نکردن اما ازاین ببعد حواستوجمع کن حتی روبوسیم نکن باهاشون کنارشون نشین فورا میگیری

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بنظرم حتما شونه ضدشپش توخونت داشته باش  و برو حموم قشنگ بانرم کننده موهاتو شونه کن حسابی شونه ...

باشه چشم فردا حتما میخرم و دوباره امتحان میکنم 

ن بابا من آخه نمیدونستم وگرنه عمرا نمی‌رفتم 

🥺💔خدا کنه حالا چیزی نشه 

منم خودم فکر نمی‌کنم بگیرم چون  میگن خزنده ست برعکس خیلیا ک میگن پرنده ست و میپره از این سر ب ...

کی گفته نمیپزه بچم تو مهد با اونی که شپش داشت که خودشم نمیدونست چندتا صندلی فاصله داشت ی دونه تو موهاش دیدم 

سریع شامپو زدم با شونه دندونه ریز شونه کردم

باشه چشم فردا حتما میخرم و دوباره امتحان میکنم  ن بابا من آخه نمیدونستم وگرنه عمرا نمی‌رفتم&nb ...

ان شاالله هیچی نیست با ترکیب سرکه و اب پنجاه پنجاه پنج دقیقه سرتو ماساژ بده بعداز  نرم کننده و ابکشی کردن بزن

حالا امشب روغن زیتون بودار ب سرت بزن از روغن زیتون فرارین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲