2777
2789
عنوان

شپش 😱تروخدا بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 58 پست

وااای چرا شالتو سرش کنه؟باید رعایت میکرد 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رها جون بیا اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9485809/درمان-شپش-سر-فقطططط-با-یبار-انجام-کاملا-تضمینی?postId=254528619

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نترس شامپو ضد شپش بگیر بزن محض احتیاط

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

خداهمه روازشر شپش نجات بده

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

حالا حالت عادی بود از دوکیلومتری شال رد نمیشداا

خودش نباید رعایت کنه واقعا؟:/

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

منم یک بار گرفتم موهام رو با رنگ موی ایرانی که آمونیاک داره رنگ کردم بعد همه موهام رو با دقت اتوی مو کشیدم کلا شپش از بین رفت، فقط موهات رو به دسته های نازک و کوچیک تقسیم کن و با دقت اتو بکش