2777
2789

زاده ی اضطراب جهان رو تو کتاب فروشیا میفروشن ؟ یا چون محمد مخ.تاری نوشته ممنوعه و نمیفروشنش ؟ 

از کجا بگیرمش ؟ 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روبیکا یه چنلی هس درخواست بده رایگان میزارنش @link_novelsayma

روبیکا ندارم 

میخواستم کتاب کاغذی باشه 

ممنون 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
من یدونه کانال دارم تو تل کتاب میزارع بیشتر هم کتابهای قدیمی و دست دوم نمیدونم داشته باشه یا نه🤔

میشه لینکشو بدی 🙏❤

ببین میدونم الان موجود نیست واسه همین اینترنتی نمیتونی سفارش بدی ولی شاید تو انقلاب بگردی بتونی پیدا کنی ، قبلا حتی دی*جی کالا هم داشتش، ولی اگه منظورت از گیر آوردن مجاز بودن و این‌ است بله مجاز هست و میتونی خرید کنی، خدا رحمت کنه نویسندش رو  

ببین میدونم الان موجود نیست واسه همین اینترنتی نمیتونی سفارش بدی ولی شاید تو انقلاب بگردی بتونی پیدا ...

تهران نیستم 

حله اگه مجاز باشه میتونم بگیرم مرسی