2777
2789
عنوان

بیاید لطفاا

236 بازدید | 43 پست

پریودیم منظم بوده الان ۱۰ روز گذشته از تاریخش و هنوز پریود نشدم 

باید چیکار کنم؟؟؟لطفا جواب بدین🦋

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اقدام بودی بی بی چک بزن ، اگه نبودی و یا مجردی مراجعه کن پزشک زنان آمپول میدن پریود میشی 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
مجردم هنوز😐😂

اگه این اواخر استرس داشتی از اونه ، نگران نباش ، هورمون ها از استرس بهم میریزن

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
اگذ این اواخر استرس داشتی از اونه ، نگران نباش ، هورمون ها از استرس بهم میریزن

میترسم کیست یا عفونت داشته باشم🥲

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
میترسم کیست یا عفونت داشته باشم🥲

تا نری دکتر مشخص نمیشه تا آخر هفته نشدی شنبه برو دکتر 

منم از وقت پریودم گذشته ولی نشدم یکمم بدنم درد میکنه میگم الان میشم ولی ن😐😐😂

من زیر شکمم درد میکنه🥲

خب اگر ازداوج کردین که اقدام اول تست و آزمایشه، احتمال بارداری وجود داره، اگر مجرد هستین احتمال اینکه هورمون ها بهم ریخته باشه یا کیست و عفونت داشته باشید هست که باید برید پزشک تا مشخص بشه

خب اگر ازداوج کردین که اقدام اول تست و آزمایشه، احتمال بارداری وجود داره، اگر مجرد هستین احتمال اینک ...

کیست رو عمل میکنن؟🥲