2777
2789
عنوان

مشورت راجب به برگشتن به رابطه

636 بازدید | 32 پست

سلام وقت همگی بخیر باشه

ممنون میشم قبل از راهنمایی و مشورتتون که از روی لطف و مهربونیتون هست ابتدا کامل متن رو بخونید بعد نظرتون رو بفرمایید ، فکر کنید دارید به برادرتون مشورت میدین ، پیشاپیش یه دنیا تشکر از وقتی که میذارین 🙏

بنده از 21 سالگی یا 26 سالگیم به مدت 5 سال با دختری که اولین رابطم و جدی ترین و در واقع عاشقشم در ارتباط بودم ، رابطمون فراز و نشیب زیاد داشت ، سال اول دوم هی میرفت یا قهر میکرد بعد میومد با گریه برمیگشت باهام . خیلی باهم وقت میگذروندیم به شکلی که چند روز در هفته اینور اونور میرفتیم ، جفتمون از روی بچگی اشتباهاتی هم داشتیم ، چند بار هم جدا شدیم ولی برگشتیم ، سرد و گرم شدن داشتیم ولی به جرعت میگم هیچ کس رو اینقدر دوس نداشتم تاحالا .

حدود 3-4 سال پیش قهر کردیم گفتم بهش ایندفعه دیگه تو باید بیای از دلم دربیاری ، گفتم دیگه خسته شدم از بس زور زدم و اون نقطه و حس امنیت ت  رابطه رو ندارم و هر روز ترس از دست دادنت رو داشته باشم ، گفتم تو باید بیای از دلم دربیاری ...

چند ماه گذشت خبر درست حسابی ای نشد ازش ، منم که بهش زنگ زدم گفت الان دیگه دیر شده ... از اون روز سه سال گذشته . از طریق پیج کاریش تو اینستا و پیج مادرش تو اینستا پیگیرش بودم و فهمیدم با یکی نامزد بوده ولی قبل عروسی جدا شدن از همدیگه . میدونم شمارمم هنوز تو گوشیش هست (از طریق پلاس مسنجر متوجه شدم) . 

خلاصه تو این سال ها تقریبا یک روز نشده بهش فکر نکنم ، افسرده بودم چند سال الان تحت نظر مشاور خوب شدم و حالم خوبه . چند وقت پیش که با مادرم صحبت میکردم صحبت از طرف شد ، گفتم بهش که هنوز دوسش دارم و تازه فهمیدم اشتباهاتمون خیلی احمقانه بوده و همدیگه رو خیلی راحت از دست دادیم . بهش گفتم تو که میدونستی پسرت یکی رو میخواد حتی دیده بودیش چند بار چرا راهنماییمون نکردی که اینجوری نشه ؟ گفت میخوای با خودش یا مادرش صحبت کن؟ منم گفتم نه ولی اگه قرار باشه خودم صحبت میکنم یا پیام میدم بهش .

به نظرتون چیکار کنم ؟ چجوری بهش بفهمونم که دوسش دارم هنوز و خیلی پخته تر شدم و فهمیدم اشتباه از دو طرفمون بوده و رابطمون رو راحت از دست دادیم ؟ چجوری و چی بگم که متوجه بشه میخوام اگه با کسی در رابطه نیست واسه هن وقت بذاریم و از نو شروع کنیم ؟

پیشاپیش از وقتی که گذاشتید خوندید متنم رو و از رو لطفتون و خواهریتون که راهنمایی میکنید یه دنیا ممنونم 

راستی دوستان اگه بنده اینجا دارم مشکلم رو مطرح میکنم و نمیتونم با کسی مشورت بگیرم فقط دلیلش اینه که خودم خواهر ندارم که بتونه راهنماییم کنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش زنگ بزن پیام بده قرار بزارین ولی دیگ رل نباشین سریع نامزد کنید و عقد دس دس نکن

خب زنگ بزنم چی بگم ؟ چجوری شروع کنم ؟ اگه گفت شما ؟ یا اگه گفت تاحالا کجا بودی یا دوراتو زدی اومدی چی بگم ؟

دیگه بعد چند سال دوستی نمی‌خواد ک متن بنویسی همین حرفا رو صادقانه بزن بگو آگه تو هم میخوای برگردیم بهم بگو ک اشتباهات تون بچگانه بوده بعدش هم سریع دست ب کار شین دیگه دوست نمونینن

گفتی خواهر ندارم کاش داداش من عاشق بشه دختر رو جررر میدم بخواد قلب داداشمو بشکنه و نه بگه من خیلی داداشمو دوست دارم البته اون عاشق بشو نیست 😬😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بگم دیونه ای ناراحت نمیشی؟

خب بابااااا چقدر میخوای خودتو خار و خفیف کنی

حالا فردا ک باهاش رفتی زیر ی سقف و هروز برات ادا اومد و ناز کرد میفهمی حوصله داریا منکه دخترم حوصله این دختر تومخیارو ندارم بیخیاله عشق فردا ک سرویس شدی تازه میفهمی چی ب چیه

خب زنگ بزنم چی بگم ؟ چجوری شروع کنم ؟ اگه گفت شما ؟ یا اگه گفت تاحالا کجا بودی یا دوراتو زدی اومدی چ ...

بگو اشتباه کردیم رابطمونو خراب کردیم

الانم نمیخوام رل باشیم میخوام ازت خاستگاری کنم 

ولی بنظرت اون هنوز حس قدیمو داره؟

همینایی ک ب ما گفتی رو بهش بگو

بگو ک پشیمونی از اینکه سر اشتباهات کوچیک و بچگانه همدیگه رو از دست دادید 

بگو ک هنوز دوسش داری و بفکرشی و اینبار میخوای زودتر ازدواج کنید 

اگه با کسی باشه خودش بهت میگه اگه نباشه هم ک زود نامزد کنید ک دیگه مشکل پیش نیاد 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
ازش بپرس ....جواب ردم بده مهم نیست حداقل یه عمر حسرت نمیخوری که کاش میگفتی.شجاع باش و یه قرار بزار م ...

دقیقا نمیخوام حسرتش برام بمونه چون واقعا دوسش دارم و الان خییییلی فهمیده تر و عاقل تر شدم برای دونستن قدر رابطه . فقط نمیدونم چی بگم و چجوری شروع کنم ؟ پیام صوتی بدم یا تکست ؟