سلام وقت همگی بخیر باشه
ممنون میشم قبل از راهنمایی و مشورتتون که از روی لطف و مهربونیتون هست ابتدا کامل متن رو بخونید بعد نظرتون رو بفرمایید ، فکر کنید دارید به برادرتون مشورت میدین ، پیشاپیش یه دنیا تشکر از وقتی که میذارین 🙏
بنده از 21 سالگی یا 26 سالگیم به مدت 5 سال با دختری که اولین رابطم و جدی ترین و در واقع عاشقشم در ارتباط بودم ، رابطمون فراز و نشیب زیاد داشت ، سال اول دوم هی میرفت یا قهر میکرد بعد میومد با گریه برمیگشت باهام . خیلی باهم وقت میگذروندیم به شکلی که چند روز در هفته اینور اونور میرفتیم ، جفتمون از روی بچگی اشتباهاتی هم داشتیم ، چند بار هم جدا شدیم ولی برگشتیم ، سرد و گرم شدن داشتیم ولی به جرعت میگم هیچ کس رو اینقدر دوس نداشتم تاحالا .
حدود 3-4 سال پیش قهر کردیم گفتم بهش ایندفعه دیگه تو باید بیای از دلم دربیاری ، گفتم دیگه خسته شدم از بس زور زدم و اون نقطه و حس امنیت ت رابطه رو ندارم و هر روز ترس از دست دادنت رو داشته باشم ، گفتم تو باید بیای از دلم دربیاری ...
چند ماه گذشت خبر درست حسابی ای نشد ازش ، منم که بهش زنگ زدم گفت الان دیگه دیر شده ... از اون روز سه سال گذشته . از طریق پیج کاریش تو اینستا و پیج مادرش تو اینستا پیگیرش بودم و فهمیدم با یکی نامزد بوده ولی قبل عروسی جدا شدن از همدیگه . میدونم شمارمم هنوز تو گوشیش هست (از طریق پلاس مسنجر متوجه شدم) .
خلاصه تو این سال ها تقریبا یک روز نشده بهش فکر نکنم ، افسرده بودم چند سال الان تحت نظر مشاور خوب شدم و حالم خوبه . چند وقت پیش که با مادرم صحبت میکردم صحبت از طرف شد ، گفتم بهش که هنوز دوسش دارم و تازه فهمیدم اشتباهاتمون خیلی احمقانه بوده و همدیگه رو خیلی راحت از دست دادیم . بهش گفتم تو که میدونستی پسرت یکی رو میخواد حتی دیده بودیش چند بار چرا راهنماییمون نکردی که اینجوری نشه ؟ گفت میخوای با خودش یا مادرش صحبت کن؟ منم گفتم نه ولی اگه قرار باشه خودم صحبت میکنم یا پیام میدم بهش .
به نظرتون چیکار کنم ؟ چجوری بهش بفهمونم که دوسش دارم هنوز و خیلی پخته تر شدم و فهمیدم اشتباه از دو طرفمون بوده و رابطمون رو راحت از دست دادیم ؟ چجوری و چی بگم که متوجه بشه میخوام اگه با کسی در رابطه نیست واسه هن وقت بذاریم و از نو شروع کنیم ؟
پیشاپیش از وقتی که گذاشتید خوندید متنم رو و از رو لطفتون و خواهریتون که راهنمایی میکنید یه دنیا ممنونم
راستی دوستان اگه بنده اینجا دارم مشکلم رو مطرح میکنم و نمیتونم با کسی مشورت بگیرم فقط دلیلش اینه که خودم خواهر ندارم که بتونه راهنماییم کنه .