2777
2789

خواهرم زده بود خوب شده بود گفت باخود قهوه دم‌کرده و تفاله قهوه زده.گفت یه جا خونده اگر دوهفته پشت سرهم بزنبد برا ریزش مو عالیه گفت چندروز زدم خیلی ریزشم کم شده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تلاش کردم، ترکیبات مختلف با حنا، رنگ نمی گرفت اصلا موهام. نمی‌دونم فکرکنم به جنس موهام بستگی داشت، چون مثلا پوستمم بعد هفت هشت ساعت اصلا رنگ نمیگرفت، مامانم که نیم ساعت با دستکش که یه ریزه سوراخ شده بود موهام رو رنگ گذاشته بود، قشنگ رنگ حنا شده بود دستش:///

خلاصه من یه دوره خیلی تلاش کردم، اصلا نتونستم.

ولی با کاکایو به همراه اکسیدان گیاهی رنگ کردم یه بار، اون خوب شد.

من خیلی تلاش کردم، ترکیبات مختلف با حنا، رنگ نمی گرفت اصلا موهام. نمی‌دونم فکرکنم به جنس موهام بستگی ...

اره با اکسیدان خیلی قشنگ میشه ولی  نمیخوام اکسیدان بریزم فقط میخوام با رنگای طبیعی یه رنگ قهوه ای خرمایی تیره و دخترونه بدست بیارم

چه رنگی شده بود قهوه هیش به قرمز میزد یا خرمایی ؟

به قرمز نمیزد بنظرمن که خیلی تغییر نکرده بود.خودم یبار با اب لبو و بابونه دم شده زدم خیلی محسوس نبود رنکش البته مقدارش کمدشد برای موهام

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
به قرمز نمیزد بنظرمن که خیلی تغییر نکرده بود.خودم یبار با اب لبو و بابونه دم شده زدم خیلی محسوس نبود ...

اگر میترسی اول یه تیکه ازموهاتو امتحانی بزن ببین روموهات چه رنگی میشه