2777
2789

من همیشه سعی میکنم با عقل و منطق برم جلو ولی خیلی به ارزش ها و درک دیگران اهمیت میدم در عین حال دلم برای یه مورچه هم میسوزه ولی سعی میکنم با عقل و منطق تصمیم بگیرم آخر نفهمیدم چیم

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرض کن شما به یه نفر علاقه داری

ولی در ارتباط بودن با اون شخص به شما آسیب میزنه

قلبا انتخاب می‌کنید ارتباط‌تون رو حفظ کنید حتی به غلط

این میشه از روی احساس

یا همه‌ی جوانب رو در نظر میگیرید و این موضوع رو ختم میدید.

این میشه از روی منطق

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

فرض کن شما به یه نفر علاقه داریولی در ارتباط بودن با اون شخص به شما آسیب میزنهقلبا انتخاب می‌کنید ار ...

اگر آسیب بزنه رهاش میکنم

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

من منطقی ام هر چی جلوم بال بال بزنن اصلا احساساتی نمیشم

به این میگن سنگدلی 

مرز باریکی بین سنگدلی و منطقی بودن وجود داره 

لزوما هر کسی که روحیه بشر دوستی داره احساسی نیست 

اتفاقا منطق حکم می‌کنه که در برابر پدیده های جهان احساس مسئولیت کنیم

خب این میشه منطق

راستش به نظرم همش نسبیه 

همه ی ما توی یه موقعیت هایی منطقمون قوی میشه یه زمانی احساسات

به این میگن سنگدلی مرز باریکی بین سنگدلی و منطقی بودن وجود داره لزوما هر کسی که روحیه بشر دوستی داره ...

سنگدلی نمیگن 

مرز گذاشتن میگن

وقتی یه تصمیمی میگیرم کسی نمیتونه منصرفم کنه 

راستش به نظرم همش نسبیه همه ی ما توی یه موقعیت هایی منطقمون قوی میشه یه زمانی احساسات

بله درسته

خب مثل یه عکس‌العمل میمونه

توی موقعیت‌ها و شرایط مختلف متفاوته

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

سنگدلی نمیگن مرز گذاشتن میگنوقتی یه تصمیمی میگیرم کسی نمیتونه منصرفم کنه

مرز گذاشتن خیلی نکته ی مهمیه خیلی وقتا فراموشش میکنم 

در واقع من به شدت نسیت به انسان ها دلسوزم و گاهی مرزهام رو بخاطرشون می‌زارم کنار

مرز گذاشتن خیلی نکته ی مهمیه خیلی وقتا فراموشش میکنم در واقع من به شدت نسیت به انسان ها دلسوزم و گاه ...

حتما سنت کم هست 

منم سنم کم بود احساسی بودم

ولی با برخوردای مردم فهمیدم که فقط باید منطقی باشی که مردم ساده فرضت نکنن 

البته از اول مرز گذاریم خیلی خوب بود الان که کارامو به چت جی پی تی میگم میگه مثلا کار خوبی کردی فلان جا مرز گذاشتی و خوب برخورد کردی