2777
2789
بچه هایی که میگین چند شب یلدا میگیریم خونه هر دو خانواده میریم ..منم دوست دارم ولی روم نمیشه آخه خان ...

خوب همه با هم هماهنگی کنید 

مثلا من مادرشوهرم کلا دو ساله خونه خودشون میگیرع شب اصلی میگیره به مامانم میگم شب بعدش یا حتی مثلا شب جمعه اش که تعطیله

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای این مناسبات خیلی ذوق دارم بخصوص از وقتی که بچه دار شدم بیشتر .با همین چیزای کوچیکه میشه خاطر خوب ساخت و خوش بود 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

ب مامانم میگف  بند تومونتم ولم کن تا ابروتو ببرم خیلی از این اصتلاحا استفاده میکنه😂😂😂 ۲۵ ...

وای جــــــــــــــــــیغ این عالی بود الان برا همسرم میفرستم ببینم چی میگه😂😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
همیشه شاد باشید من شب یلدا تولدمه اینطوری حس میکنم خودم برای خودم جشن گرفتم پس ترجیح میدم برم مهمون ...

ممنون همچنین شما

از همین الان پیشاپیش تولدت مبارک🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یادت باشه من امسال اولین نفری بودم که بهت تبریک گفتم😁 

خیلی فرق داره😐😐😐😐😐یه دقیقه بلند تره میفهمی بلند تر😂😂

اووو چی همه 😐😑😂 

حس میکنم اون موقعه هم سرم تو گوشیه تامام 😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁
یعنی این دیگه ته مشاوره دادن بود!!!!!

والا میگه همه راهی رفتم فایده نداره 

خودشون گفتن قهرن منم میگم ادامه بده حداقل ۲ساعت شب یلدا راحتی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وای جــــــــــــــــــیغ این عالی بود الان برا همسرم میفرستم ببینم چی میگه😂😂😂😂😂

تو دیگه نکننننننن🤣🤣🤣🤣🤣

کلی از اینا یادم میده 😂ببین اینم بگو

میگن نارنگی چون پوستش زودتر کنده میشه

پیش مرگ همه میوه هاس

پیش مرگتم هلووووووووو🤣🤣🤣

اینو روز عقدم بم گف🥲😂😂🤌🥲

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
ای خواهر به خاطر خواهرش دیشب قشنگ تف کرد روصورتم گفت گوه اونا رو به تو نمیدم .دلیل دعوامون هم این ۳ ...

ای بابا.... این قصه سر دراز دارد... خدا کمکت کنه ولی با قهر کاری درست نمیشه باید ریشه ای مسائلتون رو حل کنید. خودت باید دست به کارشی

خوب همه با هم هماهنگی کنید  مثلا من مادرشوهرم کلا دو ساله خونه خودشون میگیرع شب اصلی میگیره به ...

اره خب ولی اگه خواهر برادر داشته باشی شاید اونا بخوان شب اصلی بیان باز سخت میشه آخه ذوقش به همون شبه. برای همین من دیگه نوبتی میکنم

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

میتونین شب قبلش برید خونه خانواده شما. و همون شب برید خونه خانواده همسرت یا برعکس. من هرسال یکی دوشب ...

ما اینطوریم که مثلا اگه پارسال چهارشنبه سوری خونه مادر شوهرم بودیم و یلدا خونه مامانم.

‌امسال جابه جا میشه 

یلدا خونه مادر شوهرم میریم 

و چهارشنبه سوری خونه مامانم😂

۱۵ساله همین رسمه خداروشکر مشکلی نبوده پیشنهاد میکنم بهتون😂❤❤❤خوش بگذره

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
مگه مناسبتهای دیگه خیلی شب و روزش با شب و روزهای دیگه فرق داره

ن والا همونو میگم دیگ اگه اندازه ارزنم برا من فرق داشته باشه هییچ انگار شب عادی روز عادی تامام

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁