2777
2789

من هفته ی شیشمم 

بچه ی قبلیم تو ۲۵ هفتگی به دنیا اومدو فوت شد

این بار باید سرکلاژ بشم 

کسی این عملو انجام داده؟    بی هوشیش برای جنین ضرر نداره؟

دردو خون ریزی داره ؟

هزینش چقدره

عزیزم جوابتو گرفتی میشه من و لایک کنی منم بفهمم اخه منم رحمم دوشاخس دکتر گفته بعد بارداری باید سرکلاژ بشم،یه سقطم داشتم

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

سلام

من هم این عمل رو انجام دادم ولی بیهوشم نکردن دکتر بیهوشی اومد بالا سرم گفت بهتره بیهوش نشی و موضعی بیحس کردن خیلی عمل ساده ای هست شاید بعد عمل کمی لکه بینی داشته باشی من بیمارستان نیرزاکوچک خان انجام دادم سال ۹۰ خاطرم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لايك

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

من سه سال پیش دقیقا این موقع انجام دادم تو کلینیک خصوصی حدودن ۱۲۰۰ شد.تو دولتی چیزی نمیشه . درد نداشت اصلا فقط یکم لکه بینی داشتم. منم بچه اولمو ۲۵ هفته از دست دادم. سر دومی استراحت مطلق کررم خودمو

من سه سال پیش دقیقا این موقع انجام دادم تو کلینیک خصوصی حدودن ۱۲۰۰ شد.تو دولتی چیزی نمیشه . درد نداش ...

عزیزم ان شاالله منم بچمو سالم بغل کنم

خیلی سخته درد از دست دادن اونم تو شیش ماهگی😭

عزیزم ان شاالله منم بچمو سالم بغل کنم خیلی سخته درد از دست دادن اونم تو شیش ماهگی😭

حتما ان شالله. چرا ک نه. خودت مراقبت کن از خداهم بخواه خودش کمکت میده .من امپول پروژسترون میزدم روزای اول از دوسه هفته بعد پرولوتون هفتگی میزدم