2777
2789

برا دختر خواهر شوهرم فردا شب خواستگار میاد به ما هم کفتن بیاین خونواده طرفو ببینین....حالا خواهر شوهرم یه دختر پنج‌ساله داره دختر من سه سال و خورده ایش هست...همون کسی که قراره براش خواستکار بیاد بهم گفت دخترتو نیار با  خواهر من شروع میکنن اذیت کردن و داد زدن جلو‌ خونواده اونا زشته...حالا من به شوعرم ک گفتم گفته نیارین دخترتونو خیلی ناراحت شد و گفت نمیریم اما من بهش گفتم بیا بریم اما بعدا گله کن ازشون اگه نریم از چشم من میبینن با من بد میشن...بنظرتون خوب کردم یا نباید دخالت میکردم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دارن خب خواستگاری جای بچه نیست یکی دوساعت بذارش پیش مامانت با اجیت

همیشه خودم توی مراسما میزارمش صد در صد...اما اینکع خودشون اینطور گفتن به شوعرم برخورده ناراحت شده...

حق دارن ازتون اینو‌بخان 

دوتا بچه یجا میفته واقعا صدا و کاراشون سرسام اور میشه. مگر اینکه ی نفر ک بتونه از پس بچه بیاد تو ی اتاق جدا نگشون داره

شوهرتم نباید انقد زود اب روغن قاطی کنه 

حق دارن ازتون اینو‌بخان   دوتا بچه یجا میفته واقعا صدا و کاراشون سرسام اور میشه. مگر اینک ...

حالا امروز داشتم بهش مبکفتم اگه اینقدری ک پشتیبان دخترت هستی و میخوایش اون زمانا پشتییانی منو کرده بودی الان هیچ حسرت و عقده ای از دوران عقدم تو ذهنم نمیموند..ممنون از راهنمایت