2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون من چمه

98 بازدید | 6 پست

سلام خانما من حدود ۳ هفته پیش یه چیزی اندازه عدس تو گردنم پیدا کردم و رفتم دکتر اون معاینه کرد گفت هیچی نیست اما برای خیال جمعی خودت برو سونو...رفتم که سونوام گفت هیچی نیست و نمای واکنشی داره و به خاطر یه عفونت کوچولو تو بدنت که دکتر ۵ روز به سفالکسین داد ...بماند که ساعتاش هی اینور و اونور شد ..اما این عدس نه اصلا بزرگتر شده نه کوچیکتر .....دکتر گفت شما دیسک گردن داری به خاطر اونه که غدد لنفاویت ورم کرده..حالا الان دوهفته ای میشه که همونطرف گردنم درد میکنه و یه حالتی شده ...گوشمم درد گرفته ..اصلا نمیدونم چمه..چرا اون غده نمیره 😭😭خیلییی استرس دارم خیلیییی زیاد😭😭خواهش میکنم یکم ارومم کنید😭😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ممکنه چربی باشه اگه خیلی نگرانی یه دکتر دیگه هم برو نشون بده 

دوترم گفت هروقت گردن دردت خوب بشه اونم از بین میره 

گفت خیلی دیر میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم آزمایش تیرویید دادی؟من خودم کم کاری تیرویید دارم و توی گلوم حالت یه غده برآمده دارم که سونو این چیزا کردم خداروشکر چیزی نبود و قرص واسه کم کاری مصرف میکنم ‌ . دوباره چندماه بعد من مامانم میگفت یه دونه توی گلومه که کمی هم درد داره.اونم سونو انجام داد و خداروشکر چیزی نبود اما دکتر غدد گفته بوده احتمالا داری به سمت کم کاری تیرویید میری .که قرار شد بعد شش ماه ازمایش تیرویید بده دوباره ‌که اگه کم و زیاد شده قرص مصرف کنه . هنوز شش ماه نشده که بتونم بگم وضعیتش در چه حاله . شما پیش دکتر غدد برو

گلم آزمایش تیرویید دادی؟من خودم کم کاری تیرویید دارم و توی گلوم حالت یه غده برآمده دارم که سونو این ...

غده شما از بین رفت؟؟