2821
2789
عنوان

ویولن یا هنگدرام

175 بازدید | 27 پست

لطفا با توجه به اینا جواب بدین

فکر کنین خودتون میخواین یاد بگیرین

خب هنگدرام تو دو ماه اینا با توجه به چیزایی که شنیدم میشه کلی اهنگ زد و خیلی اسون تر از ویولنه

ویولن میگن تا ۶ ماه اینا صدای جیر جیر میده فقط و اونایی که خوب میزنن بالای ۴ ساله که میزنن

و اینکه من به شخصه بعضی صدای ویولنو تو بعضی اهنگا دوست ندارم و تو بعضی اهنگا عاشق صداشم

اگ حوصله ت کمتره برو همون هنگدرام

داداشم داره خیلی آرامش بخشه صداش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دو تا ساز کاملا متفاوت ! اگه هدفت فقط سریع یادگیری یک ساز و صدا دراوردنش قطعا هنگدرام اما اگه دنبال ساز اصیل و خوش صداتر باشی ویولن با اختلاف زیاد 

هنگدرام آموزش هم نگیری میشه ازش یک صدایی درآورد 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اگ حوصله ت کمتره برو همون هنگدرامداداشم داره خیلی آرامش بخشه صداش

پس بنظرت صداش قشنگه؟

حوصلم کمه اره اما میگم بعضی جاها عاشق صدای ویولنم و بعضی وقتا اصلا خوشم نمیاد از صداش

ندیدم کسی خودآموز ویولن یاد بگیره، همون هنگدرام رو هم باید کلی منبع خوب داشته باشی براش و هزینه کنی واسه استاد و آموزش
وگرنه با حفظ کردن چندتا نت و ضربه کسی نوازنده نمیشه
وقتی ندونی چی به چیه خسته میشی و ول میکنی

بنظرم فعلا دست نگه دار و چیزی نخر چون اطلاع زیادی درمورد سازها نداری و صرفا چون خوشت اومده میخوای یاد بگیری... دو ماه دیگه پشیمون میشی 
ازشون بیشتر ویدیو ببین
ببین اصلا از ساز کوبه‌ای خوشت میاد، از ساز زهی خوشت میاد... کلی فرق دارن با هم
ببین اصلااز کجا میخوای یاد بگیری؛ منبع و استاد پیدا کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

این دوتا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ویولن خیلی حرفه ای تر و سخت تر و باید زمان و هزینه بیشتری بذار ...

میدونم که در یه حد نیستن و من هم بنا به همینا اومدم پرسیدم گفتم بنظرتون خب این که خیلی طول میکشه بزنی و خیلی سخته ارزش داره یا اونی که تو یکی دوماه میشه زد

با توجه به همه شرایط خودت کدومو انتخاب میگنی

پس بنظرت صداش قشنگه؟حوصلم کمه اره اما میگم بعضی جاها عاشق صدای ویولنم و بعضی وقتا اصلا خوشم نمیاد از ...

اره صداش ی جوریه عمق داره باورت نمیشه اون صدا از تو اون درمیاد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

دو تا ساز کاملا متفاوت ! اگه هدفت فقط سریع یادگیری یک ساز و صدا دراوردنش قطعا هنگدرام اما اگه دنبال ...

اره دقیقا همینه سوال منم

خودت بودی کدومو انتخاب میکردی

ندیدم کسی خودآموز ویولن یاد بگیره، همون هنگدرام رو هم باید کلی منبع خوب داشته باشی براش و هزینه کنی ...

نمیخوام خودآموز یاد بگیرم

میخوام برم کلاس

به نظرت با توجه به همه سختی و اسونیا کدوم قشنگ تر و بهتره

نمیخوام خودآموز یاد بگیرممیخوام برم کلاسبه نظرت با توجه به همه سختی و اسونیا کدوم قشنگ تر و بهتره

چیزی یه عنوان «ساز قشنگ‌تر و بهتر» اصلا وجود نداره گلم
شما خودت باید با توجه به توانایی، سبک، علاقه و بودجه‌ای که داری انتخاب کنی

الان مثلا گیتار هم چند نوع داره
یه مدل هست سیماش نایلونیه و صداش بم و گرمه، برای سبک کلاسیک مناسبه. 90 درصد گیتارهای بازار از این نوعه
من اصلا باهاش ارتباط نگرفتم، هدفم هم موسیقی کلاسیک نبود پس نوع دیگه‌ای خریدم
الان گیتار من کل سیماش فلزیه، آکوستیکه و صداش تیزتره برای سبک پاپ، راک و وفولک مناسب‌تره

شما هم باید کلی تحقیق کنی
ببینی چی دوست داری واقعا و شرایط بهت اجازه یادگیری کدوم رو میده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.