2777
2789
عنوان

دعا برای خرید یا تعویض منزل

25653 بازدید | 33 پست

سلام دوستان نمیدونم معتقده اینجا کسی یا نه ولی ایا با دعا میشه ادم خونشو عوض کنه دعایی هست بخونم بلخره رزق و روزی دست خداست ادم باید از خدا بخواد کمکش کنه دعایی هست کسی خونده باشه نتیجه گرفته باشه ازش 

واسه رزو و روزي سوره واقعه خيلي خوبه دو هفته ميخونن 

تاپيك اخرمم خيلي ذكره خوبيه خيلي حاجت ميده

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

من این ذکرو زیاد میگفتم هر روز

رب انزلنی منزلا مبارکا وانت خیر المنزلین

تو قرآن هست سوره همین ذکر هم بخونید خیلی خوبه

هر شب هم سوره واقعه میخونم

البته قسمت هستا 

من میخوندم ولی راضی بودم به رصای خدا چند سال طول کشید

نه من به دعا برای خودم اعتقاد ندارم. ولی معتقدم برای خونه دار شدن باید از اسراف ( چه مواد غذایی چه لوازم خانه) جلوگیری کرد و مدتی قناعت کرد... همچنین تشویق همسر برای درآمد بیشتر و تشکر و قدردانی از زحماتش... من اینجوری خونه دار شدم... والبته وام هم گرفتیم و طلاهامو که مقدار زیادی هم نبود فروختم

قهرمان خودت باش
بعد از نماز صبح ۷۰ مرتبه *رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر المنزلین*

اینو دوسال پیش خواهرم خیلی میگفت دائم ذکر لبش بود یه روز خونه مامانم بودیم داشت با صلوات شمار میگفت شوهرش زنگ زد رفت خونه ببینه خونه 50 متریشو فروخت یدونه 130 متری نوساز کلید نخورده خرید

چرا خونت سال ساختش بالاس یا طبقه سومه یا بد ساخته یا محلش بده؟😒

نه سال ۸۷ ساختیم قیمتشم خوبه جاشم خوبه ولی فروش نمیره هر دفعه یه طوری میشه که نمیشه خونه ها مثل خونه من با قیمت بالتر فروختن خونهدهای قدینی و خرابه خونهدهای تنگ و تاریک و نفس گیر ولی این فروش نمیره خیلی ناامیدم 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
اینو دوسال پیش خواهرم خیلی میگفت دائم ذکر لبش بود یه روز خونه مامانم بودیم داشت با صلوات شمار میگفت ...

عه پس برا تعویض منزل هم میشه استفاده کرد اخه من دیدم زده برا خریده خونه