سلام دوستان نمیدونم معتقده اینجا کسی یا نه ولی ایا با دعا میشه ادم خونشو عوض کنه دعایی هست بخونم بلخره رزق و روزی دست خداست ادم باید از خدا بخواد کمکش کنه دعایی هست کسی خونده باشه نتیجه گرفته باشه ازش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه من به دعا برای خودم اعتقاد ندارم. ولی معتقدم برای خونه دار شدن باید از اسراف ( چه مواد غذایی چه لوازم خانه) جلوگیری کرد و مدتی قناعت کرد... همچنین تشویق همسر برای درآمد بیشتر و تشکر و قدردانی از زحماتش... من اینجوری خونه دار شدم... والبته وام هم گرفتیم و طلاهامو که مقدار زیادی هم نبود فروختم
چرا خونت سال ساختش بالاس یا طبقه سومه یا بد ساخته یا محلش بده؟😒
نه سال ۸۷ ساختیم قیمتشم خوبه جاشم خوبه ولی فروش نمیره هر دفعه یه طوری میشه که نمیشه خونه ها مثل خونه من با قیمت بالتر فروختن خونهدهای قدینی و خرابه خونهدهای تنگ و تاریک و نفس گیر ولی این فروش نمیره خیلی ناامیدم
نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره