2777
2789

یه استاد داریم داره درباره جابجایی خلق و خوهای بین نسلی تحقیق می‌کنه چندرپز پیش  داشت میگفت نسل دختر و پسرای اینده داره به سمت جابجاشدن افکار و خلق و خو میره رو بشدت معتقد بود بیست سال دیگ دخترا خیلی خودمختار میشن و از هجده سالگی مستقل و گسست از خانواده پیدا میکنن و پسرا نرم تر و ملایم تر.

دلایل علمی و تاریخی هم داشت براش.که اینا در واقع واکنش و اعتراض طبیعی مغز  به صدها سال رفتار مردانه.

الان ک روند این روزای جامعه رو دارم میبینم میبینم راست میگه.تو فیلم مریخی ها هم دقیقا قاسمخانی همچین چیزی ساخته.

الان که مامان چندتا دختربچه تایپیک زدن بچه هامون از کنترلمون خارج شدن یهو یاد پروژه استادم افتادم گفتم اینجا بگم شاید جالب باشه براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گسست از خانواده برای دخترا قبول اما چرا باید پسرا ملایم تر بشن؟ میشه بیشتر توضیح بدی

ببین رابطه جنسیتی بین دختر و پسر مثل الاکلنگ میمونه.

یه جورایی یه طرف که بالا باشه برای تعادلروابط جامعه و خانواده یه طرف میاد پایین

ژنتیک می خونی ؟بنظرم دلیل رفتار بهتر مردا یکیش می تونه دوری از جهل و کلیشه های جنسیتی باشه .که این ها از طریق رسانه و آجوزش بهشون القا میشه .

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

ببین مستقل شدن خانمها و نرم خو شدن آقایون که خوبه...ولی پدرو مادرایی که ابراز نگرانی میکنن بخاطر اینکه مواردی میبینن که فراتر از این موضوعه....یعنی همون حرف خداوند...که فرمودند آخرالزمان جای زن و مرد عوض میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منکه با خوندن مطلبت خوشحال شدم

خیلی دلم میخواد دخترم قوی و مستقل باشه

از بس تاپیکهای اختلافات زنو شوهری دیدم میگم کاش ازدواج نکنه یا انقدر قوی و مستقل باشه که شوهرش بهش زور نگه یعنی از سر ناچاری نمونه باهاش که منت سرش باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من دخترم ده ماهشه خیلی ماشالله شیطون تر از پسرا هست و جالبه اصلا عروسک دوست نداره بدش میاد ماشین دوست داره عروسک بهش میدم گریه میکنه که این و بردار ببر من واسش شعر میخونم ‌همیشه دخترا شیرن مثل شمشیرن پسرا موشن مثل خرگوشن😂😂 یادش بخیر ما بچه بودیم برعکس این و تو کوچه پسرا میخوندن شوهرمم میگه همیشه الان دخترا مردتر  و با غیرت تر از پسرا هستن 

میبینم که اکثر کامنتها تجربه مشابه دارن 😅در کل اونایی که میخوان دختر بیارن برا بیست سال دیگ همدم باشه براشون ازین فکرا بیان بیرون😅

دختره اون سن یا مهاجرت کرده یا با دوستاش خونه مجردی گرفتن زندگی میکنن(صرفا جهت شوخی😉)