2777
2789
عنوان

کادو تولد چی بخرم؟

318 بازدید | 21 پست

سلام، کادو تولد برای شوهرم چی بخرم؟ چند ساله هیوی نخریدم.‌ ولی تازگیا عطر و لباس و زیر پوش پیرهن و کفش و کیف و کمربند خرید کرده و لازم نداره. درحد تا ۵۰۰ تومن اگر ارزش داشت یک تومنم میتونم. ممنون میشم پیشنهاد بدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه روز پیش تولدش بود براش باکس گلو  هودی و کیک خریدم رفتم خونشون خیلی خوشحال شد ( عقدیم)

از کجا خریدی؟ چطوریه؟ یکم توضیح میدی؟ بچه کوچیک دارم نمیشه برم بیرون اینترنتی میشه گرفت؟

از کجا خریدی؟ چطوریه؟ یکم توضیح میدی؟ بچه کوچیک دارم نمیشه برم بیرون اینترنتی میشه گرفت؟

من از بوتیک شهرمون گرفتم اینترنتیم میشه خرید اره ولی جنسش مهمه ک ببینی من ۸۵۰ خریدم جنسش عالیه 

ساعتم داره ولی نمیزنه

با توجه به شغلش،بگیر که کاربرد داشته باشه 

مثلا من چند سال پیش حعبه ابزار فلزی چند طبقه خریدم اونقدددددددددر خوشحال شد که هنوزم بعددچند سال می زاره رو سرش 🤣

لباس بخرم متنفره!!!

با توجه به شغلش،بگیر که کاربرد داشته باشه  مثلا من چند سال پیش حعبه ابزار فلزی چند طبقه خری ...

اره راس میکه مردا اکثرا ابزار دوس دارن میتونی کیف ابزار بخری 

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
اره راس میکه مردا اکثرا ابزار دوس دارن میتونی کیف ابزار بخری 

دوست دارن  استفاده داشته باشه درغیر این صورت حس می کنن پول رو دور ریختید !!! 

یه بارم به عنوان کادو ماشینش رووحسابی تمیز کردم و برق انداختم و جارو برقی کشبدم.   داشت سکته می کرد    !! چون خودش همییشه کثیف نگه می داره!