الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا سر عشق دزدی قیافش این شکلی شده.یکی سره عشقش غیرتی شده چسبوندتش سینه دیوار با مشت رفته تو صورتش اینم رفته عمل کرده شده این و متاسفانه از رو هم نمیره بازم داره به کاراش ادامه میده
گه تومغز مردی که اینوبپسنده اگه پسندم کنه واسه یه شب تموم والا شبیه شیطانه همش عمله
فکر نمیکنم کسی که عمل میکنه سزاوار اینهمه توهین باشه😑😑😑😑
یه جوری میگین عمل داره انگار گناه کبیرست😑😑
نمیدونم واقعا کجا زندگی میکنین چون واقعا تو افکار آدم تاثیر داره محل زندگیشو و محدودیت هایی که داره
afsaneh_67 هستم😑نمیدونم چرا جنسیتو زده مرد😑😑دیروز عضو شدم زده سال ۹۷😑همه چیز اینجا عجیبه😑جان حدتون نترکونین دیگه سیمکارت اقوام هم تموم شده بس که ترکیدم😕سیمکارت خودم...سه تا سیمکارت شوهرم...سیکارت دوتا خواهرام...سیمکارت پدرم....سیمکارت جاریم....سیمکارت پسر جاریم😑😑😑😑اینا همش ترکیده مونده همین یدونه😑😑ای که دستت میرسد،رحمی بکن😑نترکون😀
نه همه مردا من شوهرم همچين قيافه اي ببينه زود ميگه بسم الله😂😂😂😂😂
جلو شما میگه بسم الله
شما نباشی میگه جوووووون😂😂😂😂😂
afsaneh_67 هستم😑نمیدونم چرا جنسیتو زده مرد😑😑دیروز عضو شدم زده سال ۹۷😑همه چیز اینجا عجیبه😑جان حدتون نترکونین دیگه سیمکارت اقوام هم تموم شده بس که ترکیدم😕سیمکارت خودم...سه تا سیمکارت شوهرم...سیکارت دوتا خواهرام...سیمکارت پدرم....سیمکارت جاریم....سیمکارت پسر جاریم😑😑😑😑اینا همش ترکیده مونده همین یدونه😑😑ای که دستت میرسد،رحمی بکن😑نترکون😀
نمیدونم چرا بعضیا تون انقد بدبختین. یکیو میبینین عمل کرده میخاین خودتونو پاره کنین انگار از ارث پدر شما عمل کرده حالا خودتون در حسرت عملینا ولی احتمالا پولشو ندارین بهتون فشار میاد