فکر نمیکنم کسی که عمل میکنه سزاوار اینهمه توهین باشه😑😑😑😑 یه جوری میگین عمل داره انگار گناه کبیر ...
توهین نبود تندی واسه این بود فکر میکردیم مرد متاهله اکی!آره شما مشخص تمام شخصیتتون فقط تو ظاهر هیچ هنری نداری آدما همیشه از کمبوداشون صحبت میکنن مشخصه خیلی محدود بودی برو گلم بفهم بعد نظر بده الان بحث عمله؟؟؟؟یا اینکه ولش کرده رفته
وااقعا خداروشکر کن که الان دستش رو شد برات. آدمی که دنبال امثال این دختره میره آدم زندگی تو نبوده به دردت نمیخورده. این چیه اخه🤦🏻♀️🤦🏻♀️ اصلا خودتو غصه دار نکن بخاطرش🥺 بهش فکرنکن سخته ولی میشه
توهین نبود تندی واسه این بود فکر میکردیم مرد متاهله اکی!آره شما مشخص تمام شخصیتتون فقط تو ظاهر هیچ ه ...
بحث من و شما در مورد قیافه این دختر خانوم بود نه چیز دیگه
شما از کجا به بی هنری من پی بردی؟😂😂
afsaneh_67 هستم😑نمیدونم چرا جنسیتو زده مرد😑😑دیروز عضو شدم زده سال ۹۷😑همه چیز اینجا عجیبه😑جان حدتون نترکونین دیگه سیمکارت اقوام هم تموم شده بس که ترکیدم😕سیمکارت خودم...سه تا سیمکارت شوهرم...سیکارت دوتا خواهرام...سیمکارت پدرم....سیمکارت جاریم....سیمکارت پسر جاریم😑😑😑😑اینا همش ترکیده مونده همین یدونه😑😑ای که دستت میرسد،رحمی بکن😑نترکون😀
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑