2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم پسری که باهاش دوس بودم نامزد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستی با یکی دیگست بازم دوسش داشتی بازم منتظرش بودی؟!\!؟؟

یعو بیدار شدم دیدم با اون عکس گذاشته فک کن بعد دوباره قبل نامزدیشون کات کردن اوند سمت من دختره دوباره برگشت باز منو ول کرد دخترهم فهمید من بهش راه دادم اومد هرچی از دهنش درومد بهم گفتو رفت

باور کن همون جک و جن..ده ها شوهر براشون پیدا میشه

من مجرد ک بودم با یه نفر۴سال بودیم جوووووون میدادیما

اقا یهو یدونه از همین عجق و وجقا اومد تو دانشگاه مخ میییزدا

خودشومینداخت بغل پسرا

من بدم میومد طرفمو میکشیدم سمت خودم اون میومداز شانس با من لج نیوفته بدتر باهام لج بگیره یه کاری کرد دو ماهه رید تو رابطه ۴ساله خیلی راحت رفت با اون

چون ب قول تو اون هم بهش میداد

هم مسافرت میرفت هم پارتی

اما من خانواده دار بودم تا قبل تاریکی باید خونه بودم 

باور کن همون جک و جن..ده ها شوهر براشون پیدا میشه من مجرد ک بودم با یه نفر۴سال بودیم جوووووون میداد ...

منم همین بلا سرم اومد

الان خوشبخته پسره؟

+ما در نی‌نی‌سایت‌ از‌یک‌ برابری‌ استفاده میکنیم‌ و‌ هممون‌برابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو   +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند می‌خواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند.                  نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!

عزیزدلم خیلی خوب درک میکنم حالتو

شاید منم تو این شرایط بودم،هیچ حرفی و قبول نمیکردم

ولی هر ادمی میره پی لیاقتش

شاید لیاقت تو بهتر از ایناس

این عشق نیس و وابستگیه

میتونی خودتو با دوستات مشغول کنی بری خرید برقصی خوش بگذورنی بخندی

و ادمایی و وارد زندگیت کنی ک لیاقتت و دارن🤍

میدونستی عشق تا وقتی قشنگه ک هنوز زیر ی سقف نرفتی ببینی چی گیرت اومده؟؟ مگه همین ی پسره ک میتونه خوشبختت کنه؟ رف دنبال لیاقتش تو هم بجای اینکه برای ی ادم بی ارزش شبتو خراب کنی بفکر حال خودت باش و منتظر باش تا بهترینا وفادار ترینا بیان تو زندگیت 

یعو بیدار شدم دیدم با اون عکس گذاشته فک کن بعد دوباره قبل نامزدیشون کات کردن اوند سمت من دختره دوبار ...

پس همون بهتر که هردو رفتن به درک لیاقتت بیشترازایناست..خدا بهت نظر انداخته خوشحال باش

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
منم همین بلا سرم اومد الان خوشبخته پسره؟

نه با اونم یکی دوسالی بود دختره رفت با یکی دیگه ریخت رو هم

بعد اومد سمت من

ولی من دیگه ازدواج کرده بودم حتی گفت جداشو گفتم بشین تا جداشم

الان اونم زن‌گرفته

حتی زنم گرفت باز بهم پیام اینا میداد منو حلال کن ببخش منو من دوستت دارم 

چون فامیل دور هستیم شمارمو نمیدونم کی بهش میداد من هی خط عوض میکردم پیدا میکرد

اخر گقتم دیگه دیر شده همون موقع ها که اوج دوس داشتن ولم کردی بخاطر یه دختر خراب فکز اینجاشم میکردی