2777
2789
عنوان

با جاریم قهرم تو یه ساختمونیم بعد مهموناش خونه منم میان🤬💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 84 پست
خعلیاتون پرسیدین دسشویی ندارن چرا دارع کوفت بگیرع شوهرش رفته حموم اینام گفتن بچن نمیتونن دسشویشونو ن ...

به نظر من اگه یهویی بوده و بچه هم بودن سخت نگیر... اما اگه کاره همیشگیه و عمدا میخواد آزار بده مقابله کن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اگه یهویی بوده و بچه هم بودن سخت نگیر... اما اگه کاره همیشگیه و عمدا میخواد آزار بده مقابل ...

یبارم چن ماهه پیش این اتفاق افتاد دوتا بچه ی شیطون ک فامیل منم میشن و اونم باهاشون رفیق شده اینروزا فرستاد خونم بچه ها گفتن جاریم گفته برین خونه خاله نیلا اونجا بازی کنین تو رو در واسی فامیلم قرار گرفتم چنان حرص خوردم ک نگو

اصلا چرا باید بگه میرم جایی راهشون نده خیلی راحت مگه اینکه خودشم در لحظه با مهمونا خوش و بِش کنه و م ...

گفتم راهشون نده اگه روش نمیشه بگه میرم جایی اونا میبینن که نمیره حساب کار میاد دستشون 

اوه چقد جاریش و دوستاش بیشعورن 

بودم میگفتم شرمنده برین جایی که دعوتتون کردن

دلم از اینجا بیشتر خونه چ آدمای کثیفو بی فرهنگی بودن همینجوریی ک بچه هاشونو بردن دسشویی ب خودشون زحمت ندادن یه آب بعد بریزن ک فلان چیزاشون رو سنگ نمونه انقد بی فرهنگ و بیشعوررر حالم از اینجاس ک بهم میخورع

گفتم راهشون نده اگه روش نمیشه بگه میرم جایی اونا میبینن که نمیره حساب کار میاد دستشون  اوه چقد ...

من تو رو در واسی برادر شوهرم موندم چون همسرم پیشش کار میکنه یعنی تو شرکتش ....وقتی ک اومدن زبونم قفل شد نتوستم چیزی بگم شرمم شد بقرآن ...بعدشم اصن کجا بدونم انقد بی ادبو پرو تشریف دارن

اره فک کنم انگار تخیلیه

اولش میگع مهموناشو میفرسته خونه ما و کلی چیزای دیگه حالا میگه اومدن رفتن دسشویی و ی بارم چند ماه پیش.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اولش میگع مهموناشو میفرسته خونه ما و کلی چیزای دیگه حالا میگه اومدن رفتن دسشویی و ی بارم چند ماه پیش ...

اشکالی ندارع باور نکن من نیازیی ب باور کسی ندارم من خعلی وقته ک بریدم از آدمایی مث تو زیاد اطرفم بوده خعلی راحت بلاک کردمشون ودیگ نیستن من اصن خعلی وقته آدمارو گذاشتم کنار حوصله مهمون دوست آشنا هیچیو ندارم فقط خونوادم