داستان اینه ک کوتاه بگم جاریم یک آدم ظالمه بشدت در حقم خعلی بدی کرده چون شدیدا حسوده و حدودا دوسال میشه قهریم چ بهتر ولی مشکلم اینجاس تا یکی خونش میاد مهموناشو میفرسته خونم برای کثافت کاریی مثلا دسشویی رفتن وخعلی کارای دیگه میدونه من مث خودش حوصله مهمون داری ندارم فقط دوستای خودمو خونوادم بس ن هرکی اونم دوستای جاریه ک باهاش قهری و اصن دوستاشو حتی یبارم تو عمرت ندیدی بیان خونت بخورن بریزن ده دوازده نفری بعد بچه هاشون دو سه بار برن دسشویی و گوهاشونو نفرستن تو چاه مستراب همونجا بمونه وبعد برن و تو بمونی و کثافتکاریه مهمونا چ حالی بهتون دست میده یهو درم بازبود اومدن تو خونه خعلی امروز گریه کردم ناراحت شدم حرص خوردم اون دقیقن همینو میخاست شما جای من باشین چیکار میکنین ن دوستانه بگین ...اجرتون با خدا 🥺🙏با شوهرمم و مادرشوهرمن دعوام شد ...
یعنی چی واقعا؟؟؟ بخدا باورم نمیشه همچین زندگی هایی هست. مگه مجبوری در خونت و باز کنی؟ مگه خودش توالت نداره تو خونش؟ زنگ درش و بزن بگو بیاد عن بچه مهمونش و بشوره جلو خود مهمونشم بگو. زبوناتون خوردن؟
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درشونو باز نمیکنم مهموناشو راه نمیدم به من چه مگه خونه من دعوت بودن واقعا چقد ساده ای اونا سواستفاده میکنن ازت
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
راه نده ...من معتقدم تا کسی به کسی رو نبینه خونش نمیره ...منطورم از راه ندادن اینه یا درو باز نکن یا بگو میخوام برم بیرون یا اینکه اومدن رو نده ک بمونن
خب در باز بود میرفتی میگفتی بفرمایین بیرون شما کی هستین اصلا نباید راهشون میدادین یا حالا که اومدن تو نباید ازشون پذیرایی میکردی ،،اصلا با عقل جور در نمیاد یهو میخوان بیان تو اونم برن دستشویی مگه خونه جاریت دستشویی ندارن
اگه کلا هرکی در زد بگی ببخشید من نریضم لطفا کسی مزاحمم نشه
با آدم پررو باید عین خودش رفتار کنی
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯