2777
2789

۹ روزه که زایمان کردم

حس میکنم فاصله بین بخیه ها از هم بازه هیچکدوم از بخیه هام نیفتاده البته 

روز دوم که نگاه کردم کامل هر دو لبه شکاف بهم چسبیده بود و فقط نخ بخیه ها معلوم بود ولی الان نه بین بخیه ها بازه و یکمم ورم کرده بخیه هام 

چیکارکنم زود خوب بشه 

پماد و کرم اینا هم تو بیمارستان گفتن نزن که باعث باز شدن بخیه میشه و فقط بهم گفتن که با اب و بتادین تو لگن روزی دو سه بار هر بار ۵ دقیقه بشین 

که من همون روزی یبار و ۱۰ دقیقه میشینم البته خیلی رقیق 

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

اوووف ازمن ک سرهردوزایمانم بازشد.....ولی گفتن عمیق نیست وجوش میخوره....من بعدازهردستشویی اول خودموخسک میک دم و یشوار بادخنک ب بخیهات بگیر....میتونی بامحلول شست وسوهم بشوری.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه ترین کار رو انجام دادی. بعد زایمان طبیعی فقط با سرم شستشو بشورید با سشوار کامل خشک کنید و پماد ترمیم کننده بزنید.

ماماهای بیمارستان انگار اصلا چیزی حالیشون نیس

برو دکتر بهت دارو میده و معاینه ات میکنه که اوضاعشون چجوریه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.