2777
2789
عنوان

خیاطی 👗👒👠

187 بازدید | 22 پست

بچه ها بدون کلاس و خودآموز رایگان تو خونه میشه خیاطی یاد گرفت، اگه پیج، سایت، یا کانال خوبی میشناسین معرفی کنید لطفا، شاید از ماه آینده شروع کنم یادگیری رو......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا، جایی رو می‌خوام که رایگان مرحله به مرحله توضیح بده

من توی سایت یه خانوم بهم گفتن یه فلش نازکدوزی و ضخیم دپزی فیلم دارن که کامل یادمیده ولی گف یک میلیون و هشتصد بده.بنظرم برای غیرحضوری گرون بود 

من خودم الگو اولیه بلدم در حد پایه دوستدارم بقیشم یادبگیرم خیلی کرونه

من توی سایت یه خانوم بهم گفتن یه فلش نازکدوزی و ضخیم دپزی فیلم دارن که کامل یادمیده ولی گف یک میلیون ...

زیاد بوده مبلغش، بقول دوستمون که بالا گفت باید به یوتیوب مراجعه کنیم.

باز شما بهتری الگو اولیه رو بلدی من کلا صفر صفرم تا حالا یه دوخت هم انجام ندادم🥲

زیاد بوده مبلغش، بقول دوستمون که بالا گفت باید به یوتیوب مراجعه کنیم. باز شما بهتری الگو اولیه رو ب ...

الگو اولیه مراحلش رو خواستین براتون میزارم ...بزا ببینم گوشیم سیو هست بفرستم

خیاطا خیلی پول درمیارن ‌‌‌‌‌‌..حالا فقط هزینه کلاسش نیست باید چرخ هیاطی خوبم داشته باشی بالای ده میل ...

اونا واسه کسب درآمده واسه خیاطی حرفه ای من می‌خوام در حدی بلد باشم که فقط واسه خودم بدوزم همه چی, ی چرخ خیاطی هم دارم مارشال سردوز و زیگزاگ و گلدوزی و... رو داره بنظرم اگه یا بگیرم کارم رو راه میندازه

اونا واسه کسب درآمده واسه خیاطی حرفه ای من می‌خوام در حدی بلد باشم که فقط واسه خودم بدوزم همه چی, ی ...

در حد کوچولو دامن و پلیسه و پرده اینا من دوختم در این حد اگ کمکی خواستین میتونم فرمول الکو اولیه هامم بهتون بدم