2777
2789
عنوان

کاش یه کم از بار غصه هام کم بشه

216 بازدید | 16 پست

دلم خیلی گرفته ادم خیلی استرسی هستم . دو تا دختر دارم همش نگران اینده شون هستم . اوضاع زندگیم درست نیست . شوهرم ادم زحمتکشی هست ولی کار درست و حسابی نداره . بخدا تو زندگی خیلی تلاش کردم و به هیچ جا نرسیدم.  از همه بدتر پدر و مادرم خیلی ازم ناراضي هستن بخاطر اینکه زندگیم مثل بقیه خواهرام نیست . غم دنیا رو دلم موتده خوابم نمیبره,

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا الان وضع جامعه جوری شده که اغلب زندگی ها پر مشکله 

بنظرم حالا اگر شوهرت و ‌خودت زحمت کش هستید سعی کنید یه کار برای خودتون راه بندازید 

و اینم بگم نگرانی و استرس نه تنها مشکلات رو حل نمی‌کنه بلکه دور از جون مریضی هم می‌کنه ادمو و به مشکلات اضافه می‌کنه

سلام خانوم فریتین خون شما بالا بود چیکار کردین؟؟  علتش رو نفهمیدی؟؟  برای منم بالاست میت ...

والا دکتر گفت این نشونه یه التهاب هست تو بدنت . گفت چیزی نیست چون بقیه فاکتورعای خون خوب هست . شما فقط فریتین بالا بود ؟ چند بود ؟

والا دکتر گفت این نشونه یه التهاب هست تو بدنت . گفت چیزی نیست چون بقیه فاکتورعای خون خوب هست . شما ف ...

سلام  آره فیریتینم بالاست 199 روی بدنم لکه های قهوه ای شده خیلی هم خارش داره.... 

سلام  آره فیریتینم بالاست 199 روی بدنم لکه های قهوه ای شده خیلی هم خارش داره....

۱۹۹ که زیاد بالا نیست من ۳۰۰ بود اتفاقا من هم بدنم لکه های قهوه ای زده . ولی دیگه بچه کوچیک دارم نتونستن برم دکتر . شما اگه پیگیری کردین لطف کنید به من هم بگید