2777
2789
من اینطور فکر میکنم زنش همش فکر تمیز کردن و بشور بساب و این حرفاست واسه شوهرش وقت نمیذاره

هیچ چیز دلیل خیانت نمیشه

خیلی ناراحته طلاق بده بعد برود دنبال کثافت کاریش

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کی باشه  باهاش راحت باشم  چقدر خودش و زندگیش برام مهم باشه اگر دوستش داشته ب ...

منم دوسش دارم ولی فکر میکنم ادم خبر نداشته باشه راحت تره

چون بچه داره و زندگیشون ممکنه از هم بپاشه

و اینکه خود زنه پیگیر نیست به بقیه چه ربطی داره

بصورت ناشناس بهش میگم 

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
من اینطور فکر میکنم زنش همش فکر تمیز کردن و بشور بساب و این حرفاست واسه شوهرش وقت نمیذاره

عزیزم اگه خونش کثیف هم باشه که باز مردم میگن اینقدر زن شلخته ای بود شوهرش بهش خیانت کرد

احتمالا شوهرش فکر میکنه زنش ساده هست و نمیفهمه و میشه راحت بهش خیانت کرد

از کجا شما همه این چیزا رو فهمیدی و زنش نفهمید؟

چون اطرافیان میدونن و منم اطلاع پیدا کردم

اخه انقدر سادس که منم شک کردم بهش و انقدر پیگیر شدم فهمیدم

ولی زنش .....

اره چون بچه هم داره، ولی خب قطعا به شوهرش اعتماد داره شاید اگه فکر میکرد و احتمال میداد رفتار دیگه ا ...

اگه از باز گو کردن فقط قصدت خراب کردن رابطه وزندگیشه اره حتما بگو...در غیر این صورت بزار اون زن بدبختش با دلخوشی ب اینکه شوهرش خوبه زندگیشو بکنه

من افسونگر،ملکه جن ها،مالک تمام دنیای موازی ام
چون اطرافیان میدونن و منم اطلاع پیدا کردم اخه انقدر سادس که منم شک کردم بهش و انقدر پیگیر شدم فهمید ...

چقدر اون آقا کثافت کاریش زیاد هست که همه فهمیدن،لیاقت زن صاف و ساده نداره،باید یه زن هفت خط گیرش می اومد که هر روز یه بلائی سرش می آورد