2777
2789

اصلاااااااا نترس، اصلاااااااا ، من انقدر میترسیدم ک حتی خوابشو میدیدم ، پسرم کلا بد دارو و بد واکسنه سر همه واکسناش تب بالا داشت ۱ ساعت بعد واکسنش تب میکرد، این یدونع واکسن از بقیه ام راحتتر بود تبش ۳۸ ونیم میشد ک با استا و پاشویه کنترل میشد، درد پاشم از ظهر واکسن شروع شد تا فردا صبحش ک خودش پاشد راه رفت درد نداشت دیگه، بی اشتهاییشم همون روز اول بود روز دومم تب نداشت، 

فقط چندتا کارو بکن، بعداز واکسن حتماااااااا ی مسافت طولانی راه ببرش هرچقدر راه بره بهتره واکسن تو پاش پخش میشه و یجا نمیمونه ک اذیتش کنه، من حس میکنم پسرمو کم راه بردم‌ک همون ی روز درد داشت، روز اول ب خوراکش سخت نگیر هرچی خورد ک خورد هرچیم نخورد نگران نباش شیر بخوره کافیه فقط باید بخاطر داروهاش معدش نالی نباشه ک شیر پرش میکنه، باهرچی سرگرم میشه براش فراهم کن چ گوشی باشه چ با ماشین دور دور کردن باشه

پاشویه خواستی بکنی زیر بغلش زیرگردنش کشاله رونش، جاهای دیگه رو مرطوب کنی لرز میکنه

اگه پیشونیش و سرش داغ‌بود و پا‌و دستاش سرد بود یعنی تبش بالاست پاشویه کن اگه پایین نیومد شیاف استا‌ ۱۲۵ کودکان بگیر میاره پایین دیگه امنگران چیزی نباش

کمپرسا رو هم یادت نره سوال دیگه‌ای داری بپرس

🌈  به نام خدای رنگین کمان...😭         خدایا نگاهمون کن....   🚺〰️〰️〰️🕊️              بارون اومد و یادم‌ داد‌تو زورت بیشتره
اصلاااااااا نترس، اصلاااااااا ، من انقدر میترسیدم ک حتی خوابشو میدیدم ، پسرم کلا بد دارو و بد واکسنه ...

عزیزم ممنون چقدر قشنگ توضیح دادی فردا اگه به مشکل بر خوردم مزاحمت میشم 💝🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ممنون عزیزم 😘 

نه نه اصلا قبل واکسن استا‌ندی، هم خطرناکه هم اینکه اثربخشیشو کم میکنه، از تو همون بهداشت بعداز تزریق بهش بده هرچهار ساعت قطره پاراکید دوبرابر وزنش، شربت استا رو من شنیدم‌خیلی اثر نداره، پروفنم کلا خوب نیست برای تبای خیلی بالاست ک با شیاف پایین نمیان اونم باید معدش حتما پر باشه وگرنه خطرناکه، ولی مطمئن باش بهت قول میدم یکی از اسون ترین وکسناش میشه ک حتی ب شیافم احتیاج پیدذ نمیکنی فکر کنم من رفته بودم شربت استا قطره پاراکید دو بسته شیاف و یدونه‌پروفن خریده بودم دم دستم باشه انقدر میترسیدم ولی خداروشکر راحت گذشت 

🌈  به نام خدای رنگین کمان...😭         خدایا نگاهمون کن....   🚺〰️〰️〰️🕊️              بارون اومد و یادم‌ داد‌تو زورت بیشتره
عزیزم ممنون چقدر قشنگ توضیح دادی فردا اگه به مشکل بر خوردم مزاحمت میشم 💝🥰

عزیزم انشالله ب مشکل برنمیخوری، یذره تب و درد پا چیز خاصی نیست همون ی روزه ک فقط با ارامش و صبوری شما انشالله اسون میگذره، حالا ببین کی گفتم پس فردا حتما بهم بگو چقدر راحت گذشته و ترست الکی بوده