2777
2789

از همه بیشتر این ازارم میده که قبل ازدواجم داشتم و همسرم مرد پاک و سالمی هست

این عذاب وجدان داره منو میکشه

هر چند برا مردها خطر سرطان زایی ش خیلی کمه

اما شرمنده شم

خب شوهرت نگرفته مگه؟؟ هیچی نگف بهت؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری گرفتی من شوهرم تو عقدی داشت فریز کرد دو جلسه خوب شد دیگه نزد من آزمایش دادم دو بار منفی شد خودش میگه زگیل نبوده تبخال بوده

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

واقعا عداب وجدان داری

حالا نمیخوام بندازمت تو عداب وجدان اما در حق شوهرت ظلم کردی

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
واقعا عداب وجدان داری حالا نمیخوام بندازمت تو عداب وجدان اما در حق شوهرت ظلم کردی

ببین اون میگه من ارتباط قبل ازدواج نداشتم

اما میدونست من ازدواج دوممه و اینکه قبل ازدواج رفتم تست دادم

پاپ اسمیر

و خب میدونستم برا مردها خطرش کمه