2777
2789
عنوان

ریزش مو

112 بازدید | 13 پست

دوستان اومدم ی راه حل بهتون بدم ولی خب اینم بگم ک چیزی رو من اثر داره ممکنه برا شما نتیجه بخش نباشه . فقط چیزیو ک واقعا اثر گذاشت رو میگم حالا میتونین امتحان کنین انشالا برا شما هم نتیجه بده  .

من موهام ب شدت ریزش پیدا کردن موهای خیلی پری داشتم . قرص زینک  هیرویت و هر قرصی بگین استفاده کردم ولی متاسفانه رو من اثری نداشتن ....اومدم((( سبوس برنج)))) طبیعی رو   گیر آوردم و خوردم . اینکه میگم طبیعی منظورم اینه ک از عطاری و ...تهیه نکردم نمیدونم اونا چطورین .   اگ اون موقع مثلا روزی   ی شونه پر  مو می‌ریخت الان دوهفته س اومدم شونه رو خالی نکردم ولی هنوز پر نشده ‌‌‌...دوماهه دارم استفاده میکنم .شب قبل خواب ی قاشق همراه آب میخورم. حاله بعضیا با ماست میخورن ک من نمیتونم اونطوری مزه تحمل کنم .با آب خوردنش خبلی راحتتره .حالا شما هم از کارایی ک برا زیبایی کردین نتیجه مثبت دیدین بگین بقیه استفاده کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میریزی تو آب سرد؟بعد میخوری؟

ن عزیزم ی قاشق پر سبوس میزارم بعد آب میریزم روش ک بره پایین   ...مث قرص ...بعضیا با ماست میخورن ولی یکم ماسته بنظرم بد مزه میشه و خوردنش یکم آدمو میزنه

ان شاءالله واسه من هم جواب بده .دارم کچل میشم دیگه

من دیوونه شدم  خیلی موهام پر پشت بودن ...یهو شروع کرد ب ریزش خیلی زیاد ....طوری شد از ناراحتی اونایی ک می‌ریخت  جمعشون میکردم نگاشون میکردم عصبی شدم .ولی اینو ک استفاده کردم الان  حتی بعد دوهفته ی شونه پر هم نشده. شاید روزی ۲۰ تار اونم با شونه بریزه