2777
2789

حتی اگر ده‌ها سال هم از زندگی مشترک شما بگذرد..

غافلگیر کردن، حرف‌های عاشقانه و نگاه‌های معنادار، باید جزئی جدانشدنی از رابطه شما بماند

درسته

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند دقیقه پیش تو یه تاپیک بودم راجع به رضایت از زندگی که خیلیا میگفتن فقط یکسال اوله بعد از ۵ ۶ سال هیشکی راضی نیست

برام عجیب بود واقعا! ما که هم به لطف خدا هم تلاش و اراده خودمون هرچی بیشتر میگذره به هم نزدیک تر و وابسته تر میشیم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چند دقیقه پیش تو یه تاپیک بودم راجع به رضایت از زندگی که خیلیا میگفتن فقط یکسال اوله بعد از ۵ ۶ سال ...

خداروشکر خیلی ها خیال میکننن وقتی دو نفر بهم رسیدن تمومه... ولی برای هر روز زندگی باید تلاش کرد رابطه محکمتر کرد

خداروشکر خیلی ها خیال میکننن وقتی دو نفر بهم رسیدن تمومه... ولی برای هر روز زندگی باید تلاش کرد رابط ...

دقیقا همینطوره. یه چیزی رو میخوام بنویسم، شاید حوصله ت نکشه بخونی یا برات بی اهمیت باشه‌.

امشب به همسرم میگفتم اگه برگردی به ۶ سال پیش بازم با من ازدواج میکنی؟ گفت اره زودتر هم میومدم

گفتم با همه بداخلاقیام؟ گفت تو بداخلاق نیستی

گفتم با همه بی نظمیام؟ گفت تو خیلی هم منظمی این همه انرژی میذاری برای زندگی با این شرایطت

بعد حرف این شد که بچه مون به کی بره و شبیه کی بشه؟ گفتم چهره فلانی رو دوست دارم گفت تو خیلی خوشگلتری دوست دارم دخترم عین خودت باشه.

میدونی خیلی برام جالب بود که هیچکدوم ار نقص های منو نمیبینه! من میدونم گاهی اخلاقم تنده، میدونم یه روزایی کم میارم و اونجوری که دوست دارم منظم نیستم،میدونم موهام کم پشته، میدونم بخاطر بارداریم یه سری تغییراتی کردم که دوستشون ندارم، ولی اعتماد به نفسی که بهم میده برام از هر چیزی قشنگ تره. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دقیقا همینطوره. یه چیزی رو میخوام بنویسم، شاید حوصله ت نکشه بخونی یا برات بی اهمیت باشه‌. امشب به ه ...

خدا عمر با عزت بده به همسرت که اینقدر فهمیده هست.....  حتما خودتم خیلی خوبی داری که اینجوری جذبت شده و هردوتون واسه این رابطه قشنگ سخت تلاش کردین همین فرمون برین جلو  بعد مدتها تو نی نی سایت قشنگترین حرفها از تو شنیدم... اینجا همش یا س ناامیدیه..  خیلی خوشحال شدم از حرفات الهی همیشه شاد خرم باشید 

خدا عمر با عزت بده به همسرت که اینقدر فهمیده هست.....  حتما خودتم خیلی خوبی داری که اینجوری جذب ...

خیلی ممنونم ازت

ما ذره ذره این زندگیو با هم ساختیم. چه از نظر مالی، چه احساسی. پا به پاش کار کردم و منت هیچی رو بهش نذاشتم. ما هم تنش داشتیم، قهر و اشتی داریم ولی خب ساختیم اونجوری که توانشو داشتیم قشنگش کردیم. 

بی نظیری♥♥♥♥♥

لطف داری❤️🌷